Γυναικολόγοι Αλεξανδρούπολης- ΑΣ-ΤΟΝ-ΠΟΥΜΕ-ΓΕΩΡΓΙΟΥ (συνέχεια)

Μπήκε ο άντρας μου χτες και πρωτοείδε το site.

«Έχεις αναλογιστεί τι θα γίνει αν χρειαστεί να πάμε στο νοσοκομείου και είναι ο ΓΕΩΡΓΙΟΥ βάρδια;», με ρώτησε.

Όχι. Η αλήθεια είναι πως δεν το είχα σκεφτεί. Όπως δεν το είχα σκεφτεί και πριν γεννήσω. Για λίγο, πάντως τα χρειάστηκα. Δε θα ήθελα να πάθω κάτι και να μη μου φερθεί ο γιατρός καλά γιατί τον έχω σκίσει στο ιντερνετ. Από την άλλη, τι να κάνω δηλαδή; Να ενδώσω στους φόβους μου και να με έχει ο καθένας του χεριού του;

Μπήκα να «χτενίσω» την ανάρτηση και να την «φτιάξω» λιγάκι. Να μαλακώσω τις αιχμές, να σβήσω τις κατηγορίες, να προσπαθήσω να δω τα πράγματα κι από την άλλη μεριά. Γιατί, τελικά, ποτέ δεν ξέρεις πως τα φέρνει η τύχη κι ίσως χρειαστεί να κρατήσω το χέρι που τώρα δαγκώνω.

Μπήκα, λοιπόν, και ξαναδιάβασα το κείμενο. Και τότε μου ήρθε:

Πόσο φοβισμένη πρωτοπήγα, πόσο δύσκολα ένιωσα με τα σχόλια, πόσο ζαλιζόμουν επί μήνες από την έλλειψη σιδήρου (τόσων μηνών έγκυος), πόσο γοερά έκλαψα όταν ο ενδοκρινολόγος μου είπε ότι το παιδί μου μπορεί να γεννηθεί «αργό» εξ’αιτίας της έλλειψης ρύθμισης του θυρεοειδούς….

Θυμήθηκα. Και κατάλαβα.

Δεν είμαι εγώ αυτή που θα έπρεπε να φοβάται. Εκείνος είναι.

Γιατί δε θα είχα κανένα λόγο ή κίνητρο να πω ψέμματα.

Γιατί το δίκιο με το μέρος μου το έχω εγώ.

Άρα, ακόμη κι αν φοβάμαι λίγο  (που το παραδέχομαι), αποφασίζω να μην κατεβάσω τη σχετική ανάρτηση.

Κι ο Θεός βοηθός.

IMG_0386

(Last Babble: Μετά τον άντρα μου μπήκε κι ο δικηγόρος μου στο site,  οπότε το όνομα του γιατρού αντικαταστάθηκε κατόπιν σχετικής σύστασης. )

Related Post

Website Pin Facebook Twitter Myspace Friendfeed Technorati del.icio.us Digg Google StumbleUpon Premium Responsive

Olia

Η Όλια εργάζεται ως εκφωνήτρια και κειμενογράφος, αν και φιλόλογος αγγλικής- σύμφωνα με τα πτυχία και τα μεταπτυχιακά της. Είναι μαμά της απίθανης Δάφνης, τεσσάρων, και του καταπληκτικού Αλέξανδρου, δεκαέξι μηνών. Ζούσε περιχαρής στη Σαμοθράκη μέχρι τον Απρίλιο του 2014 που χρειάστηκε να φύγει. Αφού πέρασε από Αλεξανδρούπολη, Αστυπάλαια, Αθήνα, Πήλιο, Θεσσαλονίκη, ξανά Αλεξανδρούπολη, είπε να γυρίσει και να παλουκωθεί στη Θεσσαλονίκη και να δει τη ζωή να κυλάει από το σπίτι της στη Ναυαρίνου μαζί με τα δυό της παιδιά και το μαθουσάλα σκύλο της.

Σχολίασε πρώτος