Εθελοντική Εργασία στη Σαμοθράκη

Συνοπτικά τα πράγματα έχουν ως εξής:

αν και οι δύο γονείς δουλεύουν και οι παππούδες ζουν μακρυά, αργά ή γρήγορα (προτείνω το δεύτερο) θα χρειαστεί να προσλάβετε βοήθεια. Έτσι ακριβώς κάναμε κι εμείς.

Βρήκαμε την Δ.. Με το χαμόγελο στα χείλη κι εμείς κι εκείνη, χαρούμενη για τη συνεργασία, όλα υπέροχα. Φύγαμε κι ένα τριήμερο για σκι – δέσανε μωρό και νταντά κι όλοι ήμασταν σα διαφήμιση απορρυπαντικού.  Γυρίσαμε στη Σαμοθράκη, όχι ακριβώς τη μεγαλύτερη «αγορά» νταντάδων διευκρινίζω, κάναμε δυο-τρεις μέρες  off από τη νταντά, οπότε και ξαναβρεθήκαμε να βγάλουμε ένα πρόγραμμα. Δύσκολο. Νταντά νούμερο 1 έγκυος! Κλάματα, συγκίνηση, συγχαρητήρια, απελπισία, συστάσεις, καινούρια νταντά.

Βρήκαμε τη Μ. . Χαμογελαστή, αξιόπιστη, διαθέσιμη, χαρούμενη για τη συνεργασία, όλα υπέροχα. Φύγαμε κι ένα τριήμερο για σκι- δέσανε μωρό και νταντά και πάλι ήμασταν όλοι σα διαφήμιση απορρυπαντικού.  Γυρίσαμε στη Σαμοθράκη, που παρέμεινε στα χαμηλά της αγοράς νταντάδων, κάναμε δυο-τρεις μέρες off, οπότε και ξαναβρεθήκαμε να βγάλουμε πρόγραμμα. Δύσκολα. Νταντά νούμερο 2 έγκυος.  Κλάματα, συγκίνηση, συγχαρητήρια, απελπισία, συστάσεις .

Συμπέρασμα: Αν θέλετε κι εσείς να μείνετε έγκυος, κάθε Πέμπτη, αναχωρούμε για τριήμερο  για σκι.

Nanny II feeding D.

(Last Babble:  Το babysitting είναι αφροδισιακό. Δοκιμάστε το κι εσείς. Εθελοντικά. Στη Σαμοθράκη,  φέτος το καλοκαίρι.)

 

Related Post

Website Pin Facebook Twitter Myspace Friendfeed Technorati del.icio.us Digg Google StumbleUpon Premium Responsive

Olia

Η Όλια εργάζεται ως εκφωνήτρια και κειμενογράφος, αν και φιλόλογος αγγλικής- σύμφωνα με τα πτυχία και τα μεταπτυχιακά της. Είναι μαμά της απίθανης Δάφνης, τεσσάρων, και του καταπληκτικού Αλέξανδρου, δεκαέξι μηνών. Ζούσε περιχαρής στη Σαμοθράκη μέχρι τον Απρίλιο του 2014 που χρειάστηκε να φύγει. Αφού πέρασε από Αλεξανδρούπολη, Αστυπάλαια, Αθήνα, Πήλιο, Θεσσαλονίκη, ξανά Αλεξανδρούπολη, είπε να γυρίσει και να παλουκωθεί στη Θεσσαλονίκη και να δει τη ζωή να κυλάει από το σπίτι της στη Ναυαρίνου μαζί με τα δυό της παιδιά και το μαθουσάλα σκύλο της.

Σχολίασε πρώτος