Πάει και το Πάσχα

Στην ερώτηση «πώς περάσατε το Πάσχα;», η απάντησή μου είναι πως είναι θέμα προοπτικής.

Αν το δεις από τη μια όψη, μαζευτήκαμε μια μικρή, καλή παρέα φίλων και γιορτάσαμε την αναγέννηση της φύσης κάτω από μια ελιά 150 χρόνων που μας χάρισε απλόχερα τη δροσιά της.

Mom Fatale Christian Orthodox Easter 2013

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Αν το δεις από την άλλη, ήμασταν επτά λυσσασμένοι τύποι κι ένα λυσσασμένο βρέφος που από τις 10 το πρωί απλώς σκοτώναμε την ώρα μας μέχρι να ετοιμαστεί το φαγητό και να πέσουμε με τα μούτρα.

 

 

Mom Fatale Christian Orthodox Easter 2013

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Τα πάντα είναι θέμα προοπτικής.

 

 

(Last Babble:  Δεν ξέρω αν το γεγονός ότι γνώρισα ζωντανό το αρνί που φάγαμε είναι προνόμιο ή σημάδι ότι θα έπρεπε να γίνω χορτοφάγος.)

Related Post

Website Pin Facebook Twitter Myspace Friendfeed Technorati del.icio.us Digg Google StumbleUpon Premium Responsive

Olia

Η Όλια εργάζεται ως εκφωνήτρια και κειμενογράφος, αν και φιλόλογος αγγλικής- σύμφωνα με τα πτυχία και τα μεταπτυχιακά της. Είναι μαμά της απίθανης Δάφνης, τεσσάρων, και του καταπληκτικού Αλέξανδρου, δεκαέξι μηνών. Ζούσε περιχαρής στη Σαμοθράκη μέχρι τον Απρίλιο του 2014 που χρειάστηκε να φύγει. Αφού πέρασε από Αλεξανδρούπολη, Αστυπάλαια, Αθήνα, Πήλιο, Θεσσαλονίκη, ξανά Αλεξανδρούπολη, είπε να γυρίσει και να παλουκωθεί στη Θεσσαλονίκη και να δει τη ζωή να κυλάει από το σπίτι της στη Ναυαρίνου μαζί με τα δυό της παιδιά και το μαθουσάλα σκύλο της.

Σχολίασε πρώτος