Ραντεβού το Σεπτέμβριο*

Όταν ένα οκτάμηνο πριν  ξεκινούσα τα mom fatale sites, με τη μεγάλη χαρά (και μοναδική σκέψη) πως θα γράψω  κάπου που η κάθε γυναίκα (άντε και άντρας) θα μπορεί να προστρέξει, όλα όσα θα ήθελα να ήξερα για την εγκυμοσύνη και τη μητρότητα .

Δεν υπολόγιζα το χρόνο που χρειάζεται για να συλλέξεις κάποιες πληροφορίες, να τις διασταυρώσεις , να εξακριβώσεις, να σβήσεις και να επαναδιατυπώσεις τις σκέψεις σου. Ούτε και το χρόνο που χρειάζεται προκειμένου να τραβήξεις φωτογραφίες, να τις αντιστοιχίσεις με τα ανάλογα κείμενα και να τις ανεβάσεις.

Σε καμία περίπτωση, μάλιστα,  δεν περίμενα να υπάρχουν τόσες αναγνώστριες που, με τα mails τους, να ζητούν διευκρινίσεις, γνώμες, συμβουλές και υποστήριξη!

Σε όλη αυτή την κατάσταση προσθέτουμε ένα σπασμένο φακό, ένα κατεστραμμένο κινητό (overdose σάλιου), δύο ακόμη δουλειές και κυρίως και πάνω από όοοοολα:

έναν μικρό, πλην απαιτητικό άνθρωπο ενός έτους .

Με την εμπειρία της περσινής σαιζόν κάνουμε βελτιώσεις, προσθέτουμε σελίδες, στήλες, συνεργάτες κι ετοιμαζόμαστε πυρετωδώς να σας παρουσιάσουμε τη δεύτερη έκδοση του MOM Fatale.gr, που ξεκινά από αύριο, Δευτέρα (σα δίαιτα)!

Καλως ήρθατε, λοιπόν, και φέτος, σε ένα κομμάτι από τον προσωπικό μου (και όχι μόνο) παράδεισο!

Καλή μας αρχή!

 

momfatale.gr best little garden ever

(*Ε, ναι, τέλη Σεπτεμβρίου. Τέλη-ξετέλη ο Σεπτέβρης ο μήνας-ραντεβού!)

Website Pin Facebook Twitter Myspace Friendfeed Technorati del.icio.us Digg Google StumbleUpon Premium Responsive

Olia

Η Όλια ασχολείται με το εμπόριο,την ηλεκτρονική επικοινωνία, διδασκει αγγλικά και γιόγκα σε παιδια, ασχολείται με το copyrighting και ντύνει με τη φωνή της ηχητικές παραγωγές σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Είναι μαμά της απίθανης Δάφνης, 7, και του καταπληκτικού Αλέξανδρου, 4, οι οποίοι δίνουν ρυθμό και κατεύθυνση στη ζωή της. Τα πέντε τελευταία χρόνια, έχει ρίξει άγκυρα στη Θεσσαλονίκη, στη Ναυαρίνου, όπου γεννήθηκε και μεγάλωσε, αναπολώντας συχνά τον κήπο της στη Σαμοθράκη.

Σχολίασε πρώτος