98% Παραμύθι

Καλά, είναι δυνατόν να μη σας έχω μιλήσει για την Κρέμα;

momfatale.gr shetland pony

Θα μου πείτε τώρα, «σιγά και τι έγινε, έχετε ένα άλογο».

Και ναι και όχι.

momfatale.gr boxer dog, baby, shetland ponyΗ πραγματικότητα είναι πως έχουμε ένα ιδιαίτερα ντροπαλό, μισό άλογο (λέγε με και πόνυ)  που σήμερα είναι περίπου 8 μηνών.  momfatale.gr shetland pony, boxer dog, babyΗ Δάφνη έχει μια πολύ ιδιαίτερη σχέση μαζί της, όπως και με τα υπόλοιπα ζώα μας, άλλωστε.

momfatale.gr shetland pony, baby

Τη βγάζει από το καβούκι της.

Κι εμένα από οποιαδήποτε μίζερη ή θλιβερή σκέψη πάει να μου δημιουργήσει η καθημερινότητα.

Αρκεί να τις κοιτάξω να παίζουν και η ζωή μου γίνεται το απόλυτο παραμύθι.

Άντε, βγάλε κι ένα 2% για τα «σπασμένα» που θα μαζέψω (βρόμικα ρούχα, φαγωμένα μήλα, διαλυμένες αχυρόσκουπες, βούρτσες, χτένες σκορπισμένες και αναποδογυρισμένοι κουβάδες νερού),

98% παραμύθι.

Όχι κι άσχημα…!

 

Καλό σας βράδυ!

 

 

 

Related Post

Website Pin Facebook Twitter Myspace Friendfeed Technorati del.icio.us Digg Google StumbleUpon Premium Responsive

Olia

Η Όλια εργάζεται ως εκφωνήτρια και κειμενογράφος, αν και φιλόλογος αγγλικής- σύμφωνα με τα πτυχία και τα μεταπτυχιακά της. Είναι μαμά της απίθανης Δάφνης, τεσσάρων, και του καταπληκτικού Αλέξανδρου, δεκαέξι μηνών. Ζούσε περιχαρής στη Σαμοθράκη μέχρι τον Απρίλιο του 2014 που χρειάστηκε να φύγει. Αφού πέρασε από Αλεξανδρούπολη, Αστυπάλαια, Αθήνα, Πήλιο, Θεσσαλονίκη, ξανά Αλεξανδρούπολη, είπε να γυρίσει και να παλουκωθεί στη Θεσσαλονίκη και να δει τη ζωή να κυλάει από το σπίτι της στη Ναυαρίνου μαζί με τα δυό της παιδιά και το μαθουσάλα σκύλο της.

Σχολίασε πρώτος