Κορδελίτσα

Σήμερα συμμετείχα σε ένα διάλογο-αστραπή που με περίσσια περηφάνεια σας παραθέτω ενώ, παράλληλα, τοποθετώ σε περίοπτη θέση στη συλλογή με τις αγαπημένες μου ατάκες στο θέμα φύλο.

-Αγοράκι ή κοριτσάκι;
-Κοριτσάκι!
-Aααα… κοριτσάκι… Ε, βάλτε του κι εσείς μια κορδελίτσα να φαίνεται.

Να φαίνεται!

Γιατί αν δε φαίνεται, μπορεί να του συμπεριφερθεί κάποιος με συμπεριφορά όχι ανάλογη με το φύλο και τσουπ! να σου μια λεσβία, πού ξέρεις;!
Ενώ με την κορδελίτσα έχουμε το κεφάλι μας ήσυχο!

Φοράει κορδελίτσα ΑΡΑ είναι κορίτσι, ΑΡΑ ξέρουμε πως να φερθούμε, τι αρμόζει και τι όχι.
Κι ενώ διαβάζω πίσω από τη νευρικότητα  αμηχανία και εντυπωσιάζομαι με το πως νιώθουν οι άνθρωποι μπροστά σ” έναν άνθρωπο αγνώστου φύλου- ακόμη και μωρό, αναρωτιέμαι αν συμβαίνει και με τα αγοράκια αυτό.
Υπάρχουν μωρά αγοράκια που μοιάζουν με κοριτσάκια;
Κι αν ναι, είναι θέμα;
Κι αν ναι, τι κάνεις; Τους φοράς καπέλο του μπείζμπολ και γάντια του μποξ ή μήπως εκείνες τις πιπίλες με το μουστάκι;

Μανία πια μ” αυτές τις ταμπέλες…

http://momfatale.gr/ baby antlers

Related Post

Website Pin Facebook Twitter Myspace Friendfeed Technorati del.icio.us Digg Google StumbleUpon Premium Responsive

Olia

Η Όλια εργάζεται ως εκφωνήτρια και κειμενογράφος, αν και φιλόλογος αγγλικής- σύμφωνα με τα πτυχία και τα μεταπτυχιακά της. Είναι μαμά της απίθανης Δάφνης, τεσσάρων, και του καταπληκτικού Αλέξανδρου, δεκαέξι μηνών. Ζούσε περιχαρής στη Σαμοθράκη μέχρι τον Απρίλιο του 2014 που χρειάστηκε να φύγει. Αφού πέρασε από Αλεξανδρούπολη, Αστυπάλαια, Αθήνα, Πήλιο, Θεσσαλονίκη, ξανά Αλεξανδρούπολη, είπε να γυρίσει και να παλουκωθεί στη Θεσσαλονίκη και να δει τη ζωή να κυλάει από το σπίτι της στη Ναυαρίνου μαζί με τα δυό της παιδιά και το μαθουσάλα σκύλο της.

Σχολίασε πρώτος