The Mom Fatale Team: Γιώργος Αστεριάδης

Φανταστείτε μια σκηνή θεάτρου δευτερόλεπτα πριν την παράσταση.

Οι ηθοποιοί είναι έτοιμοι στις κουίντες και κρυφακούν τον κόσμο που συρρέει.

Ο σκηνοθέτης τρώει νύχια, ξεριζώνει τρίχες και γενικώς αναπτύσσει καινούρια τικ.

Τα σκηνικά είναι στη θέση τους, τα φώτα το ίδιο. Ο κόσμος σουλατσάρει στο φουαγιέ και όλοι περιμένουν το τρίτο καμπανάκι για να ξεκινήσει η μαγεία.

Φαντάζεστε αυτό το καμπανάκι να μην ηχούσε ποτέ;

Θα μπορούσα να χρησιμοποιήσω χιλιάδες άλλες μεταφορές, όπως αυτή του δρομέα που έτοιμος στο βατήρα με νευρικά δάχτυλα περιμένει να εκτιναχτεί με την πιστολιά του εφέτη που δεν ακούγεται ποτέ, για να πω το ίδιο πράγμα:

Η δημιουργικότητα είναι ένα τίποτα χωρίς την πειθαρχεία και τη μεθοδικότητα, ή αλλιώς το Γιώργο Αστεριάδη!

Ο Γιώργος μπήκε στη ζωή μου, κομψός, περιποιημένος και σκορπιός, όταν συστήναμε την Ερασιτεχνική Θεατρική Ομάδα Σαμοθράκης. Είχαμε βρει ηθοποιούς, ενδυματολόγο, σκηνογράφο, μακιγιέζ, κομμώτρια, η μούρη μου έπαιζε ρόλο σκηνοθέτη και δεν είχαμε παραγωγό, πράγμα που «δεν είναι πρόβλημα», «όλοι μπορούμε να βοηθήσουμε» κι άλλα τέτοια ρομαντικά. Μέχρι που καθίσαμε και είδαμε ακριβώς τι είδους εξαντλητική μεθοδικότητα, λεπτολογία και συνέπεια χρειάζεται. Εκεί, όλοι μας κάναμε ένα βηματάκι πίσω κι ο Γιώργος, περιχαρής, δέκα μπροστά.

Κατάλαβα, κι έχω δουλέψει με δεινούς παραγωγούς στο είδος τους, ότι η παραγωγή είναι περισσότερο θέμα χαρακτήρα, παρά ακαδημαϊκών γνώσεων κι η εμπιστοσύνη που έδειξα στο Γιώργο στο πλαίσιο της θεατρικής μας δουλειάς, του κέρδισε ένα μεγάλο κομμάτι χειροκροτήματος που άξιζε με το παραπάνω. Το ίδιο και για τη διοικητική δουλειά που κάνει στο site, ως Υπεύθυνος Ροής και Επικοινωνίας.

Το πτυχίο της Ακαδημίας Εμπορικού Ναυτικού που το απονεμήθηκε δεν είναι τυχαίο, και αποδεικνύει ότι ο καλός καπετάνιος– εκτός από το ότι φαίνεται στη φουρτούνα- ξέρει να ελίσσεται και να πετυχαίνει.

Για όλα αυτά και γιατί είναι πολύ όμορφος για να τον κρύβουμε, θεώρησα ότι του αξίζει μια δημόσια παρουσίαση και ένα τεράστιο ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΕΣ στο momfatale.gr!

george momfatale.gr

Καλή μας αρχή!

Website Pin Facebook Twitter Myspace Friendfeed Technorati del.icio.us Digg Google StumbleUpon Premium Responsive

Olia

Η Όλια ειναι PR specialist και εργαζεται ως Project Manager στην Κοινωφελη Επιχείρηση του Δήμου Θεσσαλονίκης, ενω τα τελευταία δωδεκα χρονια "ντύνει" με τη φωνή της ηχητικές παραγωγές σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Είναι μαμά της απίθανης Δάφνης, 9, και του καταπληκτικού Αλέξανδρου, 6, οι οποίοι δίνουν ρυθμό και κατεύθυνση στη ζωή της. Διαβαζει ασταμάτητα, λατρεύει τη ζωγραφική, μετακινείται με ποδήλατο, καπνίζει και αν ηταν πλούσια θα ειχε μεγαλύτερη δισκοθήκη. Τα εξι τελευταία χρόνια, έχει ρίξει άγκυρα στη Θεσσαλονίκη, στη Ναυαρίνου, όπου γεννήθηκε και μεγάλωσε, αναπολώντας συχνά τον κήπο της στη Σαμοθράκη.

Σχολίασε πρώτος