Τάσεις Μακιγιάζ Φθινόπωρο-Χειμώνας 2013-14: Metallic Eyes

Στο πλαίσιο της παρουσίασης των φετεινών τάσεων της μόδας στο μακιγιάζ σε πραγματικές γυναίκες, η μακιγιέζ του momfatale.gr Όλγα Τόλιου, μας παρουσιάζει σήμερα μια από τις κυρίαρχες τάσεις:

Metallic Eyes.

Στο επίκεντρο της τάσης το τονισμένο βλέμα με σκιές ματιών σε μεταλλικές ή μπρονζέ αποχρώσεις. Λάμψη, με άλλα λόγια, ψυχρή σαν ασήμι ή ζεστή σα χρυσός.

Για να μας παρουσιάσει την τάση Metallic Eyes η Όλγα επιλέγει την Αγγελική που έχει λευκή επιδερμίδα, φακίδες, λεπτά φρύδια και πυρόξανθα μαλλιά.

  • http://momfatale.gr/ αγγελική πατεράκηΔεν καλύπτουμε τις φακίδες, οι οποίες ενώ συνήθως δεν αρέσουν σε όσους τις  έχουν, θεωρούνται ιδιαίτερα χαριτωμένες
  • Φροντίζουμε να υπάρχει συνέχεια στη γραμμή του φρυδιού, συμπληρώνοντας όπου χρειάζεται με μολύβι ή σκιά.

http://momfatale.gr/  αγγελική πατεράκη

  • Για πρωινή παραλλαγή, επιλέξτε διαφορετικούς τόνους του ίδιου χρώματος (πχ καφέ- ιβουάρ), ενώ για πιο τολμηρό αποτέλεσμα δημιουργείστε αντιθέσεις (πχ μπλέ -σοκολά).
  • Αποχρώσεις χρυσές, χάλκινες, σοκολά είναι ζεστές και μαλακώνουν το βλέμα, ενώ τα μωβ, μπλε, πράσινα ψυχρές και προσδίδουν ένταση.
  • Όλα τα χρώματα μπορούν να χρησιμοποιηθούν, ανανεωμένα, στη μπρονζέ παραλλαγή τους. Δύο είναι συνήθως αρκετά όπως κι ένα μη-χρώμα (κρεμ, μπεζ ) για το σημείο κάτω από τη γραμμή του φρυδιού και την εσωτερική γωνία του ματιού.

http://momfatale.gr/ αγγελική πατεράκη

  • Επιλέγουμε ματ ρουζ, εκτός αν ψαχνουμε δουλειά ως ανακλαστικό (όχι, δεν άντεξα να μη γράψω και τη βλακεία μου).
  • Η μπρονζέ εκδοχή των χρωμάτων φωτίζει τα μάτια, δείχνοντάς τα πιο ξεκούραστα, άρα αποτελεί καλή επιλογή για τις κουρασμένες μέρες!

http://momfatale.gr/ αγγελική πατεράκη

  •  Το τελικό αποτέλεσμα δίνει έμφαση στο βλέμα, με τα χείλη να δίνουν μια νότα δροσιάς στο σύνολο με lip glosses σε φυσικούς τόνους.

Σκιές ματιών σε μπρονζέ ή μεταλλιζέ αποχρώσεις είναι το απαραίτητο στοιχείο για την επιτυχία αυτού του μακιγιάζ!

Ευχαριστούμε την Αγγελική και μέχρι την επόμενη Παρασκευή,

λάμψτε άφοβα!

Από την Όλγα Τόλιου με αγάπη!

Related Post

Website Pin Facebook Twitter Myspace Friendfeed Technorati del.icio.us Digg Google StumbleUpon Premium Responsive

Olia

Η Όλια εργάζεται ως εκφωνήτρια και κειμενογράφος, αν και φιλόλογος αγγλικής- σύμφωνα με τα πτυχία και τα μεταπτυχιακά της. Είναι μαμά της απίθανης Δάφνης, τεσσάρων, και του καταπληκτικού Αλέξανδρου, δεκαέξι μηνών. Ζούσε περιχαρής στη Σαμοθράκη μέχρι τον Απρίλιο του 2014 που χρειάστηκε να φύγει. Αφού πέρασε από Αλεξανδρούπολη, Αστυπάλαια, Αθήνα, Πήλιο, Θεσσαλονίκη, ξανά Αλεξανδρούπολη, είπε να γυρίσει και να παλουκωθεί στη Θεσσαλονίκη και να δει τη ζωή να κυλάει από το σπίτι της στη Ναυαρίνου μαζί με τα δυό της παιδιά και το μαθουσάλα σκύλο της.

Σχολίασε πρώτος