Η #1 Food Stylist Μαμά

Τη λένε Samantha Lee, είναι από τη Μαλαισία,η τέχνη της έχει φανατικούς ακολούθους στο instagram και δύο προσωπικούς θαυμαστές στο σπίτι: τα παιδιά της!

Κανένα από τα δύο δεν είχε την έμφυτη τάση να φάει κυρίως κάποια λαχανικά , μέχρι που η επιδέξια μαμά άρχισε να δημιουργεί ιστορίες γύρω από τα πιάτα και να τις οπτικοποιεί, ολοένα και καλύτερα.

Δεν έχει παρακολουθήσει ποτέ μαθήματα μαγειρικής, ούτε έχει αντιγράψει κάποια ιδέα!

 

http://momfatale.gr/

http://momfatale.gr/

http://momfatale.gr/

http://momfatale.gr/

http://momfatale.gr/http://momfatale.gr/http://momfatale.gr/

http://momfatale.gr/http://momfatale.gr/http://momfatale.gr/http://momfatale.gr/http://momfatale.gr/

http://momfatale.gr/http://momfatale.gr/http://momfatale.gr/http://momfatale.gr/http://momfatale.gr/http://momfatale.gr/http://momfatale.gr/http://momfatale.gr/

Ευτυχώς που δε χρειάζεται τόσο ταλέντο για να φάνε τα παιδιά, γιατί αλλιώς τα περισσότερα θα έμεναν νηστικά!

Πηγή

 

 

 

Related Post

Website Pin Facebook Twitter Myspace Friendfeed Technorati del.icio.us Digg Google StumbleUpon Premium Responsive

Olia

Η Όλια εργάζεται ως εκφωνήτρια και κειμενογράφος, αν και φιλόλογος αγγλικής- σύμφωνα με τα πτυχία και τα μεταπτυχιακά της. Είναι μαμά της απίθανης Δάφνης, τεσσάρων, και του καταπληκτικού Αλέξανδρου, δεκαέξι μηνών. Ζούσε περιχαρής στη Σαμοθράκη μέχρι τον Απρίλιο του 2014 που χρειάστηκε να φύγει. Αφού πέρασε από Αλεξανδρούπολη, Αστυπάλαια, Αθήνα, Πήλιο, Θεσσαλονίκη, ξανά Αλεξανδρούπολη, είπε να γυρίσει και να παλουκωθεί στη Θεσσαλονίκη και να δει τη ζωή να κυλάει από το σπίτι της στη Ναυαρίνου μαζί με τα δυό της παιδιά και το μαθουσάλα σκύλο της.

Σχολίασε πρώτος