Η #1 Food Stylist Μαμά

Τη λένε Samantha Lee, είναι από τη Μαλαισία,η τέχνη της έχει φανατικούς ακολούθους στο instagram και δύο προσωπικούς θαυμαστές στο σπίτι: τα παιδιά της!

Κανένα από τα δύο δεν είχε την έμφυτη τάση να φάει κυρίως κάποια λαχανικά , μέχρι που η επιδέξια μαμά άρχισε να δημιουργεί ιστορίες γύρω από τα πιάτα και να τις οπτικοποιεί, ολοένα και καλύτερα.

Δεν έχει παρακολουθήσει ποτέ μαθήματα μαγειρικής, ούτε έχει αντιγράψει κάποια ιδέα!

 

http://momfatale.gr/

http://momfatale.gr/

http://momfatale.gr/

http://momfatale.gr/

http://momfatale.gr/http://momfatale.gr/http://momfatale.gr/

http://momfatale.gr/http://momfatale.gr/http://momfatale.gr/http://momfatale.gr/http://momfatale.gr/

http://momfatale.gr/http://momfatale.gr/http://momfatale.gr/http://momfatale.gr/http://momfatale.gr/http://momfatale.gr/http://momfatale.gr/http://momfatale.gr/

Ευτυχώς που δε χρειάζεται τόσο ταλέντο για να φάνε τα παιδιά, γιατί αλλιώς τα περισσότερα θα έμεναν νηστικά!

Πηγή

 

 

 

Related Post

Website Pin Facebook Twitter Myspace Friendfeed Technorati del.icio.us Digg Google StumbleUpon Premium Responsive

Olia

Η Όλια εργάζεται τα πρωινά στο Δημαρχείο Θεσσαλονίκης για το πρόγραμμα Europe Direct, τα μεσημέρια ντύνει με τη φωνή της ηχητικές παραγωγές, τα απογεύματα γράφει κείμενα και ενίοτε διδάσκει αγγλικά και τα βράδια κάνει γιόγκα. Είναι μαμά της απίθανης Δάφνης, 6, και του καταπληκτικού Αλέξανδρου, 3, οι οποίοι δίνουν ρυθμό και κατεύθυνση στη ζωή της. Τα τρία τελευταία χρόνια, έχει ρίξει άγκυρα στη Θεσσαλονίκη, στη Ναυαρίνου, όπου γεννήθηκε και μεγάλωσε, αναπολώντας συχνά τον κήπο της στη Σαμοθράκη.

Σχολίασε πρώτος