Μια Φωτογραφική, Ένας Πατέρας, Δύο Κόρες.

Όταν η γιαγιά τους αρρώστησε και δε μπορούσε πλέον να τις βλέπει, ο γιός της Jason, φωτογράφος γάμων, αποφάσισε να δημιουργήσει ένα blog στο οποίο να ανεβάζει φωτογραφίες κι έτσι να διατηρήσει ζωντανή την επαφή ανάμεσα σε γιαγιά και εγγονές.

momfatale.gr 1

Οι περισσότερες πόζες φέρουν την υπογραφή της οκτάχρονης Kristin και της πεντάχρονης Kayla.

momfatale.gr 2

Δεν είναι γνωστό πως τα κατάφερε η γιαγιά να γλιτώσει το εγκεφαλικό,

momfatale.gr 3

η αντίστοιχη Ελληνίδα, δε θα την είχε σκαπουλάρει μια λιποθυμία,

momfatale.gr 4

αλλά τελικά κανείς που έχει παιδιά, ή επαφή μαζί τους δεν εκπλήσσεται.

 

 

 

momfatale.gr 5momfatale.gr 6momfatale.gr 7momfatale.gr 8momfatale.gr 11momfatale.gr 12momfatale.gr 13momfatale.gr 14momfatale.gr 15momfatale.gr 16momfatale.gr 17momfatale.gr 18momfatale.gr 19momfatale.gr 20momfatale.gr 21momfatale.gr 22momfatale.gr 23momfatale.gr 24momfatale.gr 25momfatale.gr 26momfatale.gr 27πηγή:  http://www.boredpanda.com/creative-kids-photography-jason-lee/

Ιστοσελίδα: jwlphotography.com | flickr

Related Post

Website Pin Facebook Twitter Myspace Friendfeed Technorati del.icio.us Digg Google StumbleUpon Premium Responsive

Olia

Η Όλια εργάζεται ως εκφωνήτρια και κειμενογράφος, αν και φιλόλογος αγγλικής- σύμφωνα με τα πτυχία και τα μεταπτυχιακά της. Είναι μαμά της απίθανης Δάφνης, τεσσάρων, και του καταπληκτικού Αλέξανδρου, δεκαέξι μηνών. Ζούσε περιχαρής στη Σαμοθράκη μέχρι τον Απρίλιο του 2014 που χρειάστηκε να φύγει. Αφού πέρασε από Αλεξανδρούπολη, Αστυπάλαια, Αθήνα, Πήλιο, Θεσσαλονίκη, ξανά Αλεξανδρούπολη, είπε να γυρίσει και να παλουκωθεί στη Θεσσαλονίκη και να δει τη ζωή να κυλάει από το σπίτι της στη Ναυαρίνου μαζί με τα δυό της παιδιά και το μαθουσάλα σκύλο της.

1 Σχόλιο

Απάντηση