Μια Φωτογραφική, Ένας Πατέρας, Δύο Κόρες.

Όταν η γιαγιά τους αρρώστησε και δε μπορούσε πλέον να τις βλέπει, ο γιός της Jason, φωτογράφος γάμων, αποφάσισε να δημιουργήσει ένα blog στο οποίο να ανεβάζει φωτογραφίες κι έτσι να διατηρήσει ζωντανή την επαφή ανάμεσα σε γιαγιά και εγγονές.

momfatale.gr 1

Οι περισσότερες πόζες φέρουν την υπογραφή της οκτάχρονης Kristin και της πεντάχρονης Kayla.

momfatale.gr 2

Δεν είναι γνωστό πως τα κατάφερε η γιαγιά να γλιτώσει το εγκεφαλικό,

momfatale.gr 3

η αντίστοιχη Ελληνίδα, δε θα την είχε σκαπουλάρει μια λιποθυμία,

momfatale.gr 4

αλλά τελικά κανείς που έχει παιδιά, ή επαφή μαζί τους δεν εκπλήσσεται.

 

 

 

momfatale.gr 5momfatale.gr 6momfatale.gr 7momfatale.gr 8momfatale.gr 11momfatale.gr 12momfatale.gr 13momfatale.gr 14momfatale.gr 15momfatale.gr 16momfatale.gr 17momfatale.gr 18momfatale.gr 19momfatale.gr 20momfatale.gr 21momfatale.gr 22momfatale.gr 23momfatale.gr 24momfatale.gr 25momfatale.gr 26momfatale.gr 27πηγή:  http://www.boredpanda.com/creative-kids-photography-jason-lee/

Ιστοσελίδα: jwlphotography.com | flickr

Website Pin Facebook Twitter Myspace Friendfeed Technorati del.icio.us Digg Google StumbleUpon Premium Responsive

Olia

Η Όλια ασχολείται με το εμπόριο,την ηλεκτρονική επικοινωνία, διδασκει αγγλικά και γιόγκα σε παιδια, ασχολείται με το copyrighting και ντύνει με τη φωνή της ηχητικές παραγωγές σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Είναι μαμά της απίθανης Δάφνης, 7, και του καταπληκτικού Αλέξανδρου, 4, οι οποίοι δίνουν ρυθμό και κατεύθυνση στη ζωή της. Τα πέντε τελευταία χρόνια, έχει ρίξει άγκυρα στη Θεσσαλονίκη, στη Ναυαρίνου, όπου γεννήθηκε και μεγάλωσε, αναπολώντας συχνά τον κήπο της στη Σαμοθράκη.

1 Σχόλιο

Απάντηση