Τάσεις Μακιγιάζ Φθινόπωρο/Χειμώνας 2013-14: Metallic Eyes #2

Την περασμένη Παρασκευή, η μακιγιέζ του momfatale.gr Όλγα Τόλιου, παρουσίασε την τάση Metallic Eyes, στην Αγγελική, η οποία έχει ανοιχτόχρωμη επιδερμίδα και μαλλιά.

Σήμερα η Όλγα δημιουργεί μια παραλλαγή της ίδιας τάσης στο πρόσωπο της Γκιονούλ.

 

Η Γκιονούλ έχει έντονα χαρακτηριστικά, λεπτά φρύδια, καστανά μαλλιά, καστανά μάτια και μεσογειακή επιδερμίδα.

http://momfatale.gr/ make up metallic eyes

Διορθώνουμε με μολύβι το σχήμα των φρυδιών.

http://momfatale.gr/  make up metallic eyes

Επιλέγουμε χρώματα που φωτίζουν τους μεσογειακούς τόνους, όπως το λάιμ και το πράσινοhttp://momfatale.gr/ make up fall winter 2013-2014Τα χείλη παραχωρούν στο βλέμα τον πρωταγωνιστικό ρόλο, για να το κάνουμε λίγο πιο κινηματογραφικό το σχόλιο, μέρες που είναι.

Ευχαριστούμε τη Γκιονούλ και ανανεώνουμε το ραντεβού μας την επόμενη εβδομάδα, με ροκ διάθεση, σκληρά eyeliners και απίστευτα tips  για τους μαύρους κύκλους!

Μέχρι την επόμενη Παρασκευή,

Λάμψτε άφοβα!

Από την Όλγα Τόλιου με αγάπη!

Related Post

Website Pin Facebook Twitter Myspace Friendfeed Technorati del.icio.us Digg Google StumbleUpon Premium Responsive

Olia

Η Όλια εργάζεται ως εκφωνήτρια και κειμενογράφος, αν και φιλόλογος αγγλικής- σύμφωνα με τα πτυχία και τα μεταπτυχιακά της. Είναι μαμά της απίθανης Δάφνης, τεσσάρων, και του καταπληκτικού Αλέξανδρου, δεκαέξι μηνών. Ζούσε περιχαρής στη Σαμοθράκη μέχρι τον Απρίλιο του 2014 που χρειάστηκε να φύγει. Αφού πέρασε από Αλεξανδρούπολη, Αστυπάλαια, Αθήνα, Πήλιο, Θεσσαλονίκη, ξανά Αλεξανδρούπολη, είπε να γυρίσει και να παλουκωθεί στη Θεσσαλονίκη και να δει τη ζωή να κυλάει από το σπίτι της στη Ναυαρίνου μαζί με τα δυό της παιδιά και το μαθουσάλα σκύλο της.

Σχολίασε πρώτος