Οι 6 Λόγοι Που Δε Χάνουμε Βάρος

1.     Τρώμε Γρήγορα

Δεν θα πάρουμε βραβείο αν τελειώσουμε το φαγητό μας γρήγορα. Το αντίθετο, όμως, θα μας επιβραβεύσει μιας και ο εγκέφαλος χρειάζεται χρόνο για να λάβει το μήνυμα του κορεσμού.

2.     Παραλείπουμε Γεύματα

Θα έπρεπε να προσπαθήσουμε να καταναλώνουμε 3 γεύματα ημερησίως με ενδιάμεσα σνακ, αν δε θέλουμε να παλαβώσουμε το μεταβολισμό μας.

3.     Δεν υπολογίζουμε τις Θερμίδες από Ροφήματα

Ψυχή μπορεί να μην έχει η σοκολάτα με τη σαντιγύ και τις πέντε κουταλιές ζάχαρη, έχει όμως θερμίδες. Το ίδιο και το ποτό μας και οι χυμοί.

4.     Καταναλώνουμε Μεγάλες Μερίδες

Η καλύτερη λύση είναι να τρώμε σε μικρότερα σκεύη και να αυξήσουμε τα γεύματα.

5.     Προσθέτουμε Παχυντικά Στοιχεία

Τι να σου κάνει η σαλάτα αν από πάνω βάλεις σως του σεφ? Πώς να αδυνατήσεις με το αβγουλάκι όταν πετάς και τρεις φέτες μπέικον. Καταλαβαίνουμε όλοι που το πάει…

6.     Τρώμε Απερίσκεπτα

Τρώμε ενώ βλέπουμε τηλεόραση, ενώ κάνουμε δουλειά στον υπολογιστή, ή τσιμπολογάμε ό,τι άφησε το βλασταράκι μας στο πιάτο. Τρώμε χωρίς να συνειδητοποιούμε ότι τρώμε.

Πηγή

 

Related Post

Website Pin Facebook Twitter Myspace Friendfeed Technorati del.icio.us Digg Google StumbleUpon Premium Responsive

Olia

Η Όλια εργάζεται τα πρωινά στο Δημαρχείο Θεσσαλονίκης για το πρόγραμμα Europe Direct, τα μεσημέρια ντύνει με τη φωνή της ηχητικές παραγωγές, τα απογεύματα γράφει κείμενα και ενίοτε διδάσκει αγγλικά και τα βράδια κάνει γιόγκα. Είναι μαμά της απίθανης Δάφνης, 6, και του καταπληκτικού Αλέξανδρου, 3, οι οποίοι δίνουν ρυθμό και κατεύθυνση στη ζωή της. Τα τρία τελευταία χρόνια, έχει ρίξει άγκυρα στη Θεσσαλονίκη, στη Ναυαρίνου, όπου γεννήθηκε και μεγάλωσε, αναπολώντας συχνά τον κήπο της στη Σαμοθράκη.

Σχολίασε πρώτος