Οι 6 Λόγοι Που Δε Χάνουμε Βάρος

1.     Τρώμε Γρήγορα

Δεν θα πάρουμε βραβείο αν τελειώσουμε το φαγητό μας γρήγορα. Το αντίθετο, όμως, θα μας επιβραβεύσει μιας και ο εγκέφαλος χρειάζεται χρόνο για να λάβει το μήνυμα του κορεσμού.

2.     Παραλείπουμε Γεύματα

Θα έπρεπε να προσπαθήσουμε να καταναλώνουμε 3 γεύματα ημερησίως με ενδιάμεσα σνακ, αν δε θέλουμε να παλαβώσουμε το μεταβολισμό μας.

3.     Δεν υπολογίζουμε τις Θερμίδες από Ροφήματα

Ψυχή μπορεί να μην έχει η σοκολάτα με τη σαντιγύ και τις πέντε κουταλιές ζάχαρη, έχει όμως θερμίδες. Το ίδιο και το ποτό μας και οι χυμοί.

4.     Καταναλώνουμε Μεγάλες Μερίδες

Η καλύτερη λύση είναι να τρώμε σε μικρότερα σκεύη και να αυξήσουμε τα γεύματα.

5.     Προσθέτουμε Παχυντικά Στοιχεία

Τι να σου κάνει η σαλάτα αν από πάνω βάλεις σως του σεφ? Πώς να αδυνατήσεις με το αβγουλάκι όταν πετάς και τρεις φέτες μπέικον. Καταλαβαίνουμε όλοι που το πάει…

6.     Τρώμε Απερίσκεπτα

Τρώμε ενώ βλέπουμε τηλεόραση, ενώ κάνουμε δουλειά στον υπολογιστή, ή τσιμπολογάμε ό,τι άφησε το βλασταράκι μας στο πιάτο. Τρώμε χωρίς να συνειδητοποιούμε ότι τρώμε.

Πηγή

 

Related Post

Website Pin Facebook Twitter Myspace Friendfeed Technorati del.icio.us Digg Google StumbleUpon Premium Responsive

Olia

Η Όλια εργάζεται ως εκφωνήτρια και κειμενογράφος, αν και φιλόλογος αγγλικής- σύμφωνα με τα πτυχία και τα μεταπτυχιακά της. Είναι μαμά της απίθανης Δάφνης, τεσσάρων, και του καταπληκτικού Αλέξανδρου, δεκαέξι μηνών. Ζούσε περιχαρής στη Σαμοθράκη μέχρι τον Απρίλιο του 2014 που χρειάστηκε να φύγει. Αφού πέρασε από Αλεξανδρούπολη, Αστυπάλαια, Αθήνα, Πήλιο, Θεσσαλονίκη, ξανά Αλεξανδρούπολη, είπε να γυρίσει και να παλουκωθεί στη Θεσσαλονίκη και να δει τη ζωή να κυλάει από το σπίτι της στη Ναυαρίνου μαζί με τα δυό της παιδιά και το μαθουσάλα σκύλο της.

Σχολίασε πρώτος