Πως Να Αποκτήσετε Απίστευτα Μακρυές Βλεφαρίδες

Η νέα τάση στην Αμερική είναι τα ενισχυτικά βλεφαρίδων που χρησιμοποιούνται με τον ίδιο σκοπό και στα φρύδια.

Πρόκειται για προϊόντα που η συσκευασία τους παραπέμπει στην κλασσική μάσκαρα. Σε αντίθεση όμως με τη χρήση του ρίμελ- πάνω στις βλεφαρίδες- το ενισχυτικό μπαίνει στο δέρμα ακριβώς στη βάση τους.

Woman eye

Η φόρμουλα, απαλλαγμένη από ορμόνες και  parabens, βασίζεται στη δράση των πεπτιδίων που ας πούμε, χάριν συντομίας, ότι είναι αμινοξέα.

Το συγκεκριμένο προιόν κοστίζει περίπου 30 δολάρια, διαρκεί 30 μέρες με καθημερινή χρήση πρωί- απόγευμα και, σε κλινικές δοκιμές που έγιναν, καταφέρνει να δώσει αποτελέσματα που είναι ορατά σε 7 μέρες έως 4 εβδομάδες.

Related Post

Website Pin Facebook Twitter Myspace Friendfeed Technorati del.icio.us Digg Google StumbleUpon Premium Responsive

Olia

Η Όλια εργάζεται ως εκφωνήτρια και κειμενογράφος, αν και φιλόλογος αγγλικής- σύμφωνα με τα πτυχία και τα μεταπτυχιακά της. Είναι μαμά της απίθανης Δάφνης, τεσσάρων, και του καταπληκτικού Αλέξανδρου, δεκαέξι μηνών. Ζούσε περιχαρής στη Σαμοθράκη μέχρι τον Απρίλιο του 2014 που χρειάστηκε να φύγει. Αφού πέρασε από Αλεξανδρούπολη, Αστυπάλαια, Αθήνα, Πήλιο, Θεσσαλονίκη, ξανά Αλεξανδρούπολη, είπε να γυρίσει και να παλουκωθεί στη Θεσσαλονίκη και να δει τη ζωή να κυλάει από το σπίτι της στη Ναυαρίνου μαζί με τα δυό της παιδιά και το μαθουσάλα σκύλο της.

Σχολίασε πρώτος