Η Χειρότερη Δίαιτα Ever

Είναι αδιαμφισβήτητη αλήθεια ότι το 9μηνο που διαρκεί μια εγκυμοσύνη δεν είναι κατάλληλο για διατροφικές ακρότητητες. Στην περίπτωση της 25χρονης Αυστραλής Λόρι Άνθονι, όμως, τα πράγματα διαφέρουν.

momfatale.gr εγκυμοσύνη και δίαιατα

Η διατροφή της αποτελείται κυρίως από αμαγείρευτα φρούτα και λαχανίκά ενώ  το καθημερινό της μενού της εγκυμοσύνης αποτελεί μια παραλλαγή του παρακάτω:

- Δέκα μπανάνες για πρωινό, ζεστό νερό με λεμόνι,

- Μάγκο και ποικιλία άλλων φρέσκων καρπών για μεσημεριανό και

- Μια πλούσια σαλάτα ως δείπνο.

Πολλοί ισχυρίζονται οτι δεν πέφτει λόγος σε κανένα για το πως μια γυναίκα χειρίζεται το σώμα της.

momfatale.gr εγκυμοσύνη και δίαιτα 1

Ο αντίλογος είναι πως όταν σε αυτό το σώμα μεγαλώνει ένα άλλο σώμα, τότε κανείς οφείλει να επέμβει.

Η Λόρι είναι σήμερα 26 εβδομάδων έγκυος και γουρλώνει τα μάτια της με απορία που ο κόσμος ασχολείται μαζί της. «Εγώ κάθομαι απλώς εδώ και τρώω τις μπανάνες μου», δηλώνει, φροντίζοντας να ανανεώνει όσο πιο συχνά μπορεί τις εικόνες του τι τρώει στο Ινσταγκραμ.

Πηγή

Related Post

Website Pin Facebook Twitter Myspace Friendfeed Technorati del.icio.us Digg Google StumbleUpon Premium Responsive

Olia

Η Όλια εργάζεται ως εκφωνήτρια και κειμενογράφος, αν και φιλόλογος αγγλικής- σύμφωνα με τα πτυχία και τα μεταπτυχιακά της. Είναι μαμά της απίθανης Δάφνης, τεσσάρων, και του καταπληκτικού Αλέξανδρου, δεκαέξι μηνών. Ζούσε περιχαρής στη Σαμοθράκη μέχρι τον Απρίλιο του 2014 που χρειάστηκε να φύγει. Αφού πέρασε από Αλεξανδρούπολη, Αστυπάλαια, Αθήνα, Πήλιο, Θεσσαλονίκη, ξανά Αλεξανδρούπολη, είπε να γυρίσει και να παλουκωθεί στη Θεσσαλονίκη και να δει τη ζωή να κυλάει από το σπίτι της στη Ναυαρίνου μαζί με τα δυό της παιδιά και το μαθουσάλα σκύλο της.

Σχολίασε πρώτος