ΗΠΑ: Θηλασμός και Αεροπλάνο

Η Έμιλυ Ζιλετ, μητέρα τεσσάρων παιδιών, καθόταν στη θέση της δίπλα στο παράθυρο σε μια πτήση της Delta με το σύζυγό της το 2006 και θήλαζε το μωρό της, όταν ένας φροντιστής της έδωσε μια κουβέρτα και της ζήτησε να «καλυφθεί».

Όταν η Έμιλυ αρνήθηκε να θηλάσει κουκουλώνοντας το βρέφος με την κουβέρτα, υπάλληλοι της εταιρίας… την κατέβασαν από το αεροπλάνο.

Η κίνηση αυτή δεν έμεινε χωρίς αντίποινα, αφού εκατοντάδες μητέρες έκαναν … θηλασμό διαμαρτυρίας σε σειρά αεροδρόμια, όσο για την Έμιλυ, σίγουρα δεν το έβαλε κάτω. Αντίθετα, έκανε μήνυση στην εταιρία και συμβιβάστηκε εκτός δικαστηρίου μόλις πέρυσι έναντι ποσού που παραμένει άγνωστο.

Μικρό, πάντως, δε νομίζουμε να ήταν.

momfatale.gr gilette emily

Related Post

Website Pin Facebook Twitter Myspace Friendfeed Technorati del.icio.us Digg Google StumbleUpon Premium Responsive

Olia

Η Όλια εργάζεται ως εκφωνήτρια και κειμενογράφος, αν και φιλόλογος αγγλικής- σύμφωνα με τα πτυχία και τα μεταπτυχιακά της. Είναι μαμά της απίθανης Δάφνης, τεσσάρων, και του καταπληκτικού Αλέξανδρου, δεκαέξι μηνών. Ζούσε περιχαρής στη Σαμοθράκη μέχρι τον Απρίλιο του 2014 που χρειάστηκε να φύγει. Αφού πέρασε από Αλεξανδρούπολη, Αστυπάλαια, Αθήνα, Πήλιο, Θεσσαλονίκη, ξανά Αλεξανδρούπολη, είπε να γυρίσει και να παλουκωθεί στη Θεσσαλονίκη και να δει τη ζωή να κυλάει από το σπίτι της στη Ναυαρίνου μαζί με τα δυό της παιδιά και το μαθουσάλα σκύλο της.

Σχολίασε πρώτος