Μήπως Αγαπάτε τη Σαμοθράκη;

Αν αγαπάτε κι εσείς τη Σαμοθράκη τότε θα καταλάβετε ότι το να ενταχθεί στο πρόγραμμα  “Άνθρωπος και Bιόσφαιρα” είναι  για … το καλό της!

samotraki

Πρόκειται για ένα διεθνές επιστημονικό πρόγραμμα  της UNESCO που στόχο έχει τη βελτίωση της σχέσης του ανθρώπου με το περιβάλλον μέσα στο οποίο ζει και δραστηριοποιείται.

Το 2014 η Γενική Επιτροπή της UNESCO θα εκτιμήσει την υποψηφιότητα της Σαμοθράκης.

Αν γίνει αποδεκτή, το νησί θα γίνει μέλος του Παγκόσμιου Δικτύου των Αποθεμάτων τις Βιόσφαιρας (πάνω από 600 σε 117 κράτη).

Σε συνέχεια της παρουσίασης που πραγματοποιήθηκε η Μαίρη Πιτιακούδη και η Καρλότα Μαρανιόν, απεσταλμένες σε εκπαιδευτικά συνέδρια της UNESCO στον Καναδά και την Κορέα αντίστοιχα,   θα ενημερώνουν από κοντά όσους ενδιαφέρονται για περισσότερες πληροφορίες (Πνευματικό Κέντρο Χώρας από τις 18/11 εώς 29/11 κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή) αλλά και τηλεφωνικά ή μέσω email (τηλέφωνα 6983910980 ή 6970364600 και στο e- mail samothrakimab@yahoo.com)

Related Post

Website Pin Facebook Twitter Myspace Friendfeed Technorati del.icio.us Digg Google StumbleUpon Premium Responsive

Olia

Η Όλια εργάζεται ως εκφωνήτρια και κειμενογράφος, αν και φιλόλογος αγγλικής- σύμφωνα με τα πτυχία και τα μεταπτυχιακά της. Είναι μαμά της απίθανης Δάφνης, τεσσάρων, και του καταπληκτικού Αλέξανδρου, δεκαέξι μηνών. Ζούσε περιχαρής στη Σαμοθράκη μέχρι τον Απρίλιο του 2014 που χρειάστηκε να φύγει. Αφού πέρασε από Αλεξανδρούπολη, Αστυπάλαια, Αθήνα, Πήλιο, Θεσσαλονίκη, ξανά Αλεξανδρούπολη, είπε να γυρίσει και να παλουκωθεί στη Θεσσαλονίκη και να δει τη ζωή να κυλάει από το σπίτι της στη Ναυαρίνου μαζί με τα δυό της παιδιά και το μαθουσάλα σκύλο της.

Σχολίασε πρώτος