Τι Να Παίξουμε: Camping στο Σαλόνι!

Όταν έχεις ένα μικρό παιδί στο σπίτι, οι ιδέες για δημιουργική απασχόληση δεν είναι ποτέ αρκετές! Έτσι, απολαμβάνω να βάζω στην πράξη ό,τι σας προτείνει η Σοφία, κάθε Πέμπτη από το momfatale.gr!

Χτες, ο καιρός ήταν πολύ βροχερός, η θερμοκρασία πεσμένη οπότε οι συνθήκες τέλειες για… κάμπινγκ στο σαλόνι.

Στην αρχή κάποια, ονόματα δε λέμε, ήταν λίγο επιφυλακτική γιατί τα μαξιλάρια, πραγματικά, δεν ήταν τέλεια σφηνωμένα κι έπεσαν μια- δύο φορές.

http://momfatale.gr/ δημιουργικό παιχνίδι

Στο τέλος, η ακατανίκητη έλξη που ασκούν στα νήπιο οι σπηλιές και οι κάθε είδους εσοχές επιβεβαιώθηκε, δυό ποδαράκια φάνηκαν στην άκρη του τούνελ και μια χαρούμενη ώρα πέρασε χωρίς να το καταλάβουμε.

http://momfatale.gr/ τι να παίξουμε

Έχοντας παρακαταθήκη το πέταγμα σαΐτας, ανυπομονώ για την αυριανή πρόταση!

Εσείς;

Δοκιμές;  Ιδέες;  Προτάσεις;

 

Καλό σας μεσημέρι!

 

Related Post

Website Pin Facebook Twitter Myspace Friendfeed Technorati del.icio.us Digg Google StumbleUpon Premium Responsive

Olia

Η Όλια εργάζεται τα πρωινά στο Δημαρχείο Θεσσαλονίκης για το πρόγραμμα Europe Direct, τα μεσημέρια ντύνει με τη φωνή της ηχητικές παραγωγές, τα απογεύματα γράφει κείμενα και ενίοτε διδάσκει αγγλικά και τα βράδια κάνει γιόγκα. Είναι μαμά της απίθανης Δάφνης, 6, και του καταπληκτικού Αλέξανδρου, 3, οι οποίοι δίνουν ρυθμό και κατεύθυνση στη ζωή της. Τα τρία τελευταία χρόνια, έχει ρίξει άγκυρα στη Θεσσαλονίκη, στη Ναυαρίνου, όπου γεννήθηκε και μεγάλωσε, αναπολώντας συχνά τον κήπο της στη Σαμοθράκη.

Σχολίασε πρώτος