Τι Να Παίξουμε: Camping στο Σαλόνι!

Όταν έχεις ένα μικρό παιδί στο σπίτι, οι ιδέες για δημιουργική απασχόληση δεν είναι ποτέ αρκετές! Έτσι, απολαμβάνω να βάζω στην πράξη ό,τι σας προτείνει η Σοφία, κάθε Πέμπτη από το momfatale.gr!

Χτες, ο καιρός ήταν πολύ βροχερός, η θερμοκρασία πεσμένη οπότε οι συνθήκες τέλειες για… κάμπινγκ στο σαλόνι.

Στην αρχή κάποια, ονόματα δε λέμε, ήταν λίγο επιφυλακτική γιατί τα μαξιλάρια, πραγματικά, δεν ήταν τέλεια σφηνωμένα κι έπεσαν μια- δύο φορές.

http://momfatale.gr/ δημιουργικό παιχνίδι

Στο τέλος, η ακατανίκητη έλξη που ασκούν στα νήπιο οι σπηλιές και οι κάθε είδους εσοχές επιβεβαιώθηκε, δυό ποδαράκια φάνηκαν στην άκρη του τούνελ και μια χαρούμενη ώρα πέρασε χωρίς να το καταλάβουμε.

http://momfatale.gr/ τι να παίξουμε

Έχοντας παρακαταθήκη το πέταγμα σαΐτας, ανυπομονώ για την αυριανή πρόταση!

Εσείς;

Δοκιμές;  Ιδέες;  Προτάσεις;

 

Καλό σας μεσημέρι!

 

Related Post

Website Pin Facebook Twitter Myspace Friendfeed Technorati del.icio.us Digg Google StumbleUpon Premium Responsive

Olia

Η Όλια εργάζεται ως εκφωνήτρια και κειμενογράφος, αν και φιλόλογος αγγλικής- σύμφωνα με τα πτυχία και τα μεταπτυχιακά της. Είναι μαμά της απίθανης Δάφνης, τεσσάρων, και του καταπληκτικού Αλέξανδρου, δεκαέξι μηνών. Ζούσε περιχαρής στη Σαμοθράκη μέχρι τον Απρίλιο του 2014 που χρειάστηκε να φύγει. Αφού πέρασε από Αλεξανδρούπολη, Αστυπάλαια, Αθήνα, Πήλιο, Θεσσαλονίκη, ξανά Αλεξανδρούπολη, είπε να γυρίσει και να παλουκωθεί στη Θεσσαλονίκη και να δει τη ζωή να κυλάει από το σπίτι της στη Ναυαρίνου μαζί με τα δυό της παιδιά και το μαθουσάλα σκύλο της.

Σχολίασε πρώτος