Δεν Έχεις Δικαιολογία Να Είσαι Χοντρή

Όλα ξεκίνησαν όταν η 32χρονη Μαρία Κανγκ, λάτρης της fitness και μητέρα 3 αγοριών, ανέβασε μια φωτογραφία της στο ίντερνετ ποζάροντας μαζί με τα τρία της αγόρια.

«Δεν έχεις καμία δικαιολογία», έγραφε (σε ελεύθερη μετάφραση) η φωτογραφία, παραπέμποντας σε όλες τις γυναίκες που απέδωσαν το βάρος που έβαλαν και την επιδείνωση της εικόνας του σώματός τους στο ότι έγιναν μαμάδες.

momfatale.gr maria kang

Φυσικά και ξέσπασε σάλος, η φωτογραφία έκανε το γύρο του ίντερνετ, 16.000.000 views και 12,000 σχόλια,  με τις μισές μαμάδες να θεωρούν τη Μαρία τραμπούκο και τις άλλες μισές πρότυπο.

«Δηλαδή, πρέπει να γίνουμε όλες έτσι για να μη χρειαζόμαστε δικαιολογία; Χρωστάμε να αποδείξουμε σε κάποιον κάτι;», ήταν οι ερωτήσεις που ακούστηκαν από την πρώτη πλευρά-

«χρειαζόμαστε μια τέτοια γυναίκα να μας θυμίζει πως μπορούμε να ελέγξουμε το σώμα μας και να το βοηθήσουμε, άσχετα με το αν έχουμε κάνει παιδιά»- ακούστηκε από την άλλη.

Τα συμπεράσματα και η ετυμηγορία δικά σας.

πηγή

Related Post

Website Pin Facebook Twitter Myspace Friendfeed Technorati del.icio.us Digg Google StumbleUpon Premium Responsive

Olia

Η Όλια εργάζεται ως εκφωνήτρια και κειμενογράφος, αν και φιλόλογος αγγλικής- σύμφωνα με τα πτυχία και τα μεταπτυχιακά της. Είναι μαμά της απίθανης Δάφνης, τεσσάρων, και του καταπληκτικού Αλέξανδρου, δεκαέξι μηνών. Ζούσε περιχαρής στη Σαμοθράκη μέχρι τον Απρίλιο του 2014 που χρειάστηκε να φύγει. Αφού πέρασε από Αλεξανδρούπολη, Αστυπάλαια, Αθήνα, Πήλιο, Θεσσαλονίκη, ξανά Αλεξανδρούπολη, είπε να γυρίσει και να παλουκωθεί στη Θεσσαλονίκη και να δει τη ζωή να κυλάει από το σπίτι της στη Ναυαρίνου μαζί με τα δυό της παιδιά και το μαθουσάλα σκύλο της.

Σχολίασε πρώτος