The Mom Fatale Team: Σταυρούλα Χειλά

Εδώ κι ένα περίπου μήνα, κάτι έχει αλλάξει στο momfatale.gr και συγκεκριμένα αναβαθμιστεί: πρόκειται για τις εικόνες και σύντομα θα μπορώ να πω «και όχι μόνο», αλλά ας μην προτρέχω.

Οι φωτογραφίες του μακιγιάζ δείχνουν πιο δραματικά το πριν-μετά, εκείνες των δραστηριοτήτων είναι πιο ζωντανές και, τολμώ να πω ότι καταφέρνουν να ξεπεράσουν τον πιξελένιο εαυτό τους και να διηγηθούν το κομμάτι ιστορίας που τους αναλογεί

Φυσικά και δεν το κάνουν μόνες τους και φυσικά δεν υπάρχει μαγικό κουμπί.
Υπάρχει όμως, μαγικό παιδί και μπορείς να τη λες Σταυρούλα!

σταυρούλα χειλά momfatale.gr

Η Σταυρούλα Χειλά, είναι η γραφίστριά μας, πολύτιμη συνεργάτης του momfatale.gr για την οποία η αλήθεια είναι πως μπορώ να μη γράψω τίποτα άλλο καθώς η δουλειά της μιλάει από μόνη της. Τι μιλάει, δηλαδή, κελαηδάει!

Δεν είναι οι σπουδές, ούτε η μακρά προϋπηρεσία σε ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα: είναι η παιδεία που έχει βοηθήσει στη διαμορφώση μιας άρτιας αισθητικής και η ταχύτητα η οποία έρχεται μέσα από την εμπειρία που κάνουν τη Σταυρούλα την αγαπημένη μου γραφίστρια.

Και κάτι με τη σκέψη.

Α, ναι…

freedom

Δε θα σου αλλάξει την εικόνα- θα την αναδείξει,
Δε θα επιβάλει την άποψή της- θα την προτείνει,
Δε θα περιαυτολογήσει- ενώ θα έπρεπε!
Δείτε το site της, http://zwgrafistiki.gr/zwgrafistiki/Home.html, καθόλου τυχαία βαφτισμένο ΖωΓραφιστική!, για ένα δείγμα της δουλειάς της και ξαναπεράστε από το momfatale.gr για να απολαύσετε τις αλλαγές που ετοιμάζει!

Website Pin Facebook Twitter Myspace Friendfeed Technorati del.icio.us Digg Google StumbleUpon Premium Responsive

Olia

Η Όλια ειναι PR specialist και εργαζεται ως Project Manager στην Κοινωφελη Επιχείρηση του Δήμου Θεσσαλονίκης, ενω τα τελευταία δωδεκα χρονια "ντύνει" με τη φωνή της ηχητικές παραγωγές σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Είναι μαμά της απίθανης Δάφνης, 9, και του καταπληκτικού Αλέξανδρου, 6, οι οποίοι δίνουν ρυθμό και κατεύθυνση στη ζωή της. Διαβαζει ασταμάτητα, λατρεύει τη ζωγραφική, μετακινείται με ποδήλατο, καπνίζει και αν ηταν πλούσια θα ειχε μεγαλύτερη δισκοθήκη. Τα εξι τελευταία χρόνια, έχει ρίξει άγκυρα στη Θεσσαλονίκη, στη Ναυαρίνου, όπου γεννήθηκε και μεγάλωσε, αναπολώντας συχνά τον κήπο της στη Σαμοθράκη.

Σχολίασε πρώτος