The Mom Fatale Team: Μαρία Μασούρα

Δεν είναι βέβαιο, ούτε ακριβώς γνωστό, ποια στιγμή στραγγαλίστηκε η γαλλική έκφραση bon vivant, στο εκ-γαλλισμένο αλλά καθόλου γαλλικό bon viveur.
Βιβερ είναι εκείνος που ζει έκλυτα, ξοδεύοντας το χρόνο και τη ζωή του σε ηδονές και γιορτές, χωρίς να αφήνει τίποτα αξιόλογο πίσω του.
Βιβάντ, από την άλλη είναι εκείνος που κατακτά κάθε μέρα και περισσότερο την τέχνη της ζωής απολαμβάνοντας ξεχωριστά το κάθε λεπτό.
Κι αν όλα αυτά τα χαρακτηριστικά δεν τα συγκεντρώνει ένας «εκείνος» αλλά μια «εκείνη», τότε πώς λέγεται;

massoura
Λέγεται Μαρία Μασούρα, αλλά αν θέλει να είναι έντιμη μαζί μας θα έπρεπε να γυρίσει και στο bonne vivante!
Η Μαρία ξεκίνησε με σπουδές αγγλικής φιλολογίας και πολιτιστικής διαχείρισης και μετά από ένα σύντομο πέρασμα από τον κόσμο της μόδας και των lifestyle εντύπων, πέρασε στο πολιτιστικό ρεπορτάζ για να καταλήξει να τριγυρνά την υφήλιο εξερευνώντας: έναν νέο προορισμό, ένα καινούριο κρασί, μια νέα διαδρομή- μεταφορική ή κυριολεκτική.

Η μαγεία της όμως ξεκινά στο τέλος του ταξιδιού της, όταν κάθεται και το αποτυπώνει, διότι, σας διαβεβαιώνω ότι έχει την ευαισθησία να βρει εξίσου το καλύτερο cocktail bar της περιοχής, το πιο ειλικρινές χαμόγελο και την πένα να αποτυπώσει όλες αυτές τις εμπειρίες, είτε σε ένα από τα editorials της στο TASTE, το μηνιαίο ένθετο στην κυριακάτικη έκδοση της μεγαλύτερης σε κυκλοφορία εφημερίδας της Κύπρου, τον Φιλελεύθερο, στο οποίο είναι αρχισυντάκτρια, είτε όπου αλλού επιλέξει.

To momfatale.gr καλωσορίζει τη Μαρία με ανοιχτές αγκάλες και μαζί της τη λύση στο αιώνιο πρόβλημα που, οι φήμες το ΄χουν πως μαστίζει περισσότερο τις Παρασκευές από τις άλλες μέρες και διατυπώνεται με τρεις λέξεις στο «τι να πιώ;», καθως η Μαρία θα μας παρουσιάζει κάθε Παρασκευή κι ένα κοκτέιλ, κρασί ή ό,τι άλλο έχει υγρή μορφή και κρίνει πως έχει νόημα και λόγο να αγγίξει τον ουρανίσκο μας.

Οι σοβαρές και οι βαριές σκέψεις μας αφήνουν για λιγάκι, τα ποτά αναμειγνύονται καταλλήλως, η νύχτα πέφτει και το Σαββατοκύριακο σε λίγο ξεκινά!

Σήμερα στις 20:00 το πρώτο -εξαιρετικό!- άρθρο!

Καλή μας αρχή!

Website Pin Facebook Twitter Myspace Friendfeed Technorati del.icio.us Digg Google StumbleUpon Premium Responsive

Olia

Η Όλια εργάζεται ως εκφωνήτρια και κειμενογράφος, αν και φιλόλογος αγγλικής- σύμφωνα με τα πτυχία και τα μεταπτυχιακά της. Είναι μαμά της απίθανης Δάφνης, τεσσάρων, και του καταπληκτικού Αλέξανδρου, δεκαέξι μηνών. Ζούσε περιχαρής στη Σαμοθράκη μέχρι τον Απρίλιο του 2014 που χρειάστηκε να φύγει. Αφού πέρασε από Αλεξανδρούπολη, Αστυπάλαια, Αθήνα, Πήλιο, Θεσσαλονίκη, ξανά Αλεξανδρούπολη, είπε να γυρίσει και να παλουκωθεί στη Θεσσαλονίκη και να δει τη ζωή να κυλάει από το σπίτι της στη Ναυαρίνου μαζί με τα δυό της παιδιά και το μαθουσάλα σκύλο της.

Σχολίασε πρώτος