Έγκυος Αστέρι

Η Mary Helen Bowers  έγινε διάσημη όταν εμφανίστηκε στο σετ της ταινίας Μαύρος Κύκνος, όχι ως επαγγελματίας μπαλαρίνα που είναι, αλλά ως προσωπική προπονήτρια της Natalie Portman.

Ευτυχώς, για τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις, η εγκυμοσύνη ήρθε αργότερα.

o-PREGNANT-BALLERINA-4-900

Η μέλλουσα μητέρα νιώθει ότι πρέπει να τιμούμε το σώμα μας και να το γιορτάζουμε σε όλες τις φάσεις και τις εκφάνσεις του, πολύ παραπάνω κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης.

o-PREGNANT-BALLERINA-3-900

Η 33-χρονη μέλλουσα μητέρα χόρευε καθ” όλη τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της, υπό την παρακολούθηση και με την άδεια του θεράποντος γιατρού τη, σχολίασε μάλιστα ότι χάρη στο χορό απέφυγε τους πόνους στη μέση και το πρήξιμο.

o-MARY-HELLEN-BOWERS-900

«Το 2013 ακόμη υπάρχουν άνθρωπ0ι που μπορεί να θεωρήσουν τρομακτική τη σιλουέττα μιας εγκύου. Δεν το αφήνω να με στενοχωρέσει και δε νομίζω ότι καμία γυναίκα θα έπρεπε να ασχολείται», έχει δηλώσει.

o-PREGNANT-BALLERINA-900

Η Mary Helen μέσω της εταιρείας της, Ballet Beautiful, προσπαθεί να ενθαρρύνει κι άλλες γυναίκες να βοηθήσουν το σώμα τους σε αυτή τη δύσκολη περίοδο, να παραμείνει υγιές και να ανταποκριθεί στο δύσκολο ρόλο του.

 

o-PREGNANT-BALLERINA-5-900

πηγή

Website Pin Facebook Twitter Myspace Friendfeed Technorati del.icio.us Digg Google StumbleUpon Premium Responsive

Olia

Η Όλια εργάζεται ως εκφωνήτρια και κειμενογράφος, αν και φιλόλογος αγγλικής- σύμφωνα με τα πτυχία και τα μεταπτυχιακά της. Είναι μαμά της απίθανης Δάφνης, τεσσάρων, και του καταπληκτικού Αλέξανδρου, δεκαέξι μηνών. Ζούσε περιχαρής στη Σαμοθράκη μέχρι τον Απρίλιο του 2014 που χρειάστηκε να φύγει. Αφού πέρασε από Αλεξανδρούπολη, Αστυπάλαια, Αθήνα, Πήλιο, Θεσσαλονίκη, ξανά Αλεξανδρούπολη, είπε να γυρίσει και να παλουκωθεί στη Θεσσαλονίκη και να δει τη ζωή να κυλάει από το σπίτι της στη Ναυαρίνου μαζί με τα δυό της παιδιά και το μαθουσάλα σκύλο της.

Σχολίασε πρώτος