The Μαργαρίτα Report- Αλεξανδρούπολη, Alma Tapas Bar

Είναι Παρασκευή και περιμένοντας το πάντα εντυπωσιακό άρθρο της Μαρίας, συνειδητοποιώ ότι ξέρω λίγα πράγματα για το αλκοόλ συνολικά. Μια μικρούλα εξαιρεση στο κρασί, το οποίο με νοστιμεύει και ξέρω μισό πράγμα και μια μεγάλη η μαργαρίτα. Ναι, ναι, το κοκτέιλ!

«Μια μαργαρίτα», είναι οι δύο πρώτες λέξεις που μου έρχονται όταν κάθομαι σε ένα μπαρ. Σαν να συστήνομαι λέγοντας τι πίνω. Και κάπως έτσι είναι μόνο που λειτουργεί αμφίδρομα. Συστήνεται κι ο μπαρ τεντερ.

alma margarita

 

Την προηγούμενη Παρασκευή συστηθήκαμε με τον Τάσο και τη μαργαρίτα του, στο Alma Tapas Bar, που συμπάθησα ιδιαίτερα από την πρώτη στιγμή και διαθέτει μαχαιροπήρουνα που με έχουν διασκεδάσει όσο λίγα. On your way to Istanbul, κάντε μια στάση στην ακριτική Αλεξανδρούπολη και διαπιστώστε μόνοι σας περί τίνος…!

Επιστρέφω στο cocktail. Ωραίο το βαρύ, κρυστάλλινο ποτήρι για όσους προτιμούν τα χαμηλά, προσεγμένο το ζιφράρισμα, νόστιμο και δροσερό το lime, σωστή η εκτέλεση. Συμπέρασμα: δε θα αργήσω να το επαναλάβω.

Αυτά τα ολίγα.

Έρχεται η Μαρία σε λίγο!

Καλό Π!

 

 

 

Related Post

Website Pin Facebook Twitter Myspace Friendfeed Technorati del.icio.us Digg Google StumbleUpon Premium Responsive

Olia

Η Όλια εργάζεται ως εκφωνήτρια και κειμενογράφος, αν και φιλόλογος αγγλικής- σύμφωνα με τα πτυχία και τα μεταπτυχιακά της. Είναι μαμά της απίθανης Δάφνης, τεσσάρων, και του καταπληκτικού Αλέξανδρου, δεκαέξι μηνών. Ζούσε περιχαρής στη Σαμοθράκη μέχρι τον Απρίλιο του 2014 που χρειάστηκε να φύγει. Αφού πέρασε από Αλεξανδρούπολη, Αστυπάλαια, Αθήνα, Πήλιο, Θεσσαλονίκη, ξανά Αλεξανδρούπολη, είπε να γυρίσει και να παλουκωθεί στη Θεσσαλονίκη και να δει τη ζωή να κυλάει από το σπίτι της στη Ναυαρίνου μαζί με τα δυό της παιδιά και το μαθουσάλα σκύλο της.

Σχολίασε πρώτος