The Μαργαρίτα Report- Αλεξανδρούπολη, Alma Tapas Bar

Είναι Παρασκευή και περιμένοντας το πάντα εντυπωσιακό άρθρο της Μαρίας, συνειδητοποιώ ότι ξέρω λίγα πράγματα για το αλκοόλ συνολικά. Μια μικρούλα εξαιρεση στο κρασί, το οποίο με νοστιμεύει και ξέρω μισό πράγμα και μια μεγάλη η μαργαρίτα. Ναι, ναι, το κοκτέιλ!

«Μια μαργαρίτα», είναι οι δύο πρώτες λέξεις που μου έρχονται όταν κάθομαι σε ένα μπαρ. Σαν να συστήνομαι λέγοντας τι πίνω. Και κάπως έτσι είναι μόνο που λειτουργεί αμφίδρομα. Συστήνεται κι ο μπαρ τεντερ.

alma margarita

 

Την προηγούμενη Παρασκευή συστηθήκαμε με τον Τάσο και τη μαργαρίτα του, στο Alma Tapas Bar, που συμπάθησα ιδιαίτερα από την πρώτη στιγμή και διαθέτει μαχαιροπήρουνα που με έχουν διασκεδάσει όσο λίγα. On your way to Istanbul, κάντε μια στάση στην ακριτική Αλεξανδρούπολη και διαπιστώστε μόνοι σας περί τίνος…!

Επιστρέφω στο cocktail. Ωραίο το βαρύ, κρυστάλλινο ποτήρι για όσους προτιμούν τα χαμηλά, προσεγμένο το ζιφράρισμα, νόστιμο και δροσερό το lime, σωστή η εκτέλεση. Συμπέρασμα: δε θα αργήσω να το επαναλάβω.

Αυτά τα ολίγα.

Έρχεται η Μαρία σε λίγο!

Καλό Π!

 

 

 

Related Post

Website Pin Facebook Twitter Myspace Friendfeed Technorati del.icio.us Digg Google StumbleUpon Premium Responsive

Olia

Η Όλια εργάζεται τα πρωινά στο Δημαρχείο Θεσσαλονίκης για το πρόγραμμα Europe Direct, τα μεσημέρια ντύνει με τη φωνή της ηχητικές παραγωγές, τα απογεύματα γράφει κείμενα και ενίοτε διδάσκει αγγλικά και τα βράδια κάνει γιόγκα. Είναι μαμά της απίθανης Δάφνης, 6, και του καταπληκτικού Αλέξανδρου, 3, οι οποίοι δίνουν ρυθμό και κατεύθυνση στη ζωή της. Τα τρία τελευταία χρόνια, έχει ρίξει άγκυρα στη Θεσσαλονίκη, στη Ναυαρίνου, όπου γεννήθηκε και μεγάλωσε, αναπολώντας συχνά τον κήπο της στη Σαμοθράκη.

Σχολίασε πρώτος