Βραδινή Εμφάνιση Με Πρωινά Ρούχα!

Κάθε αρχή και δύσκολη κι η αλήθεια είναι πως παιδεύτηκα για το τι να σας δείξω σήμερα, που είναι η πρώτη φορά που συναντιόμαστε!

Κοιτούσα ρούχα, κοιτούσα μακιγιάζ και δυσκολευόμουν να αποφασίσω μέχρι που κατάλαβα ότι αυτό, ως γυναίκες, το περνάμε όλες κάθε φορά που προγραμματίζουμε μια ιδιαίτερη έξοδο!

black-blazer-black-pants-white-t-shirt_400

Το λάθος που κάνουμε είναι να ψάχνουμε μέσα στη ντουλάπα μας «κάτι εξαιρετικό».  Δε χρειάζεται! Τα απλά καθημερινά μας ρούχα μπορούν να μεταμορφωθούν μια χαρά!

2e597a63df49b27b_zVn45-1

Ένα άσπρο πουκάμισο, ένα μαύρο παντελόνι κι ένα μαύρο σακάκι είναι τρία βασικά κομμάτια, που δε λείπουν συνήθως από καμία guardaroba.

uniqlo-+jfallwinter2010-1

Το μακιγιάζ, τα μαλλιά και τα αξεσουάρ είναι εκείνα που θα κάνουν το look βραδινό και ιδιαίτερο.  Εγώ διάλεξα μερικά μεγάλα βραχιόλια που είναι εντυπωσιακό στοιχείο,  έδωσα έντονες γραμμές eyeliners στα μάτια, που είναι φέτος στην πρώτη γραμμή της μόδας κι επιλέξα ένα σκούρο χρώμα κραγιόν, επίσης σύμφωνα με τις φετεινές τάσεις, ενώ τα μαλλιά ειναι το «κερασάκι» και μπορούν να μεταμορφώσουν ολοκληρωτικά την εμφάνισή σας.

W08_09

Δοκιμάστε να «παίξετε» με τη μόδα, μη φοβάστε να προσθέσετε κάτι καινούριο στο στυλ σας, πειραματιστείτε και στείλτε μου σχόλια, απορίες, προτάσεις να τα συζητήσουμε!

Δε θα αργήσω να σας δώ!

Αύριο πάλι εδώ!

Καλησπέρα!

Related Post

Website Pin Facebook Twitter Myspace Friendfeed Technorati del.icio.us Digg Google StumbleUpon Premium Responsive

Olia

Η Όλια εργάζεται ως εκφωνήτρια και κειμενογράφος, αν και φιλόλογος αγγλικής- σύμφωνα με τα πτυχία και τα μεταπτυχιακά της. Είναι μαμά της απίθανης Δάφνης, τεσσάρων, και του καταπληκτικού Αλέξανδρου, δεκαέξι μηνών. Ζούσε περιχαρής στη Σαμοθράκη μέχρι τον Απρίλιο του 2014 που χρειάστηκε να φύγει. Αφού πέρασε από Αλεξανδρούπολη, Αστυπάλαια, Αθήνα, Πήλιο, Θεσσαλονίκη, ξανά Αλεξανδρούπολη, είπε να γυρίσει και να παλουκωθεί στη Θεσσαλονίκη και να δει τη ζωή να κυλάει από το σπίτι της στη Ναυαρίνου μαζί με τα δυό της παιδιά και το μαθουσάλα σκύλο της.

Σχολίασε πρώτος