The Mom Fatale Team- Ασπασία Κουμλή

Τη γνώρισα πριν κάμποσα χρόνια στη Φλωρεντία, όπου είχε έρθει από το Ντουμπάι,  στο δρόμο για Λονδίνο, αλλάζοντας τα time zones σαν τα πουκάμισα κι έχω να σας πω ένα πράγμα:

Μα τι άνθρωπος !

 

aspasia koumli

Επιτρέψτε μου να το αναπτύξω!

Τη ρωτάς να σου πει δυό πράγματα για τον εαυτό της και σου λέει έτσι απλά «έχω μείνει έξι χρόνια στο Λονδίνο«, παραλείποντας εντελώς να αναφερθεί στα τέρατα με τα οποία έχει αναμετρηθεί στην καρδιά του City, σε αρένες ανθρωποφαγικές όπως τα χρηματοοικονομικά και το consulting. Με το ίδιο σιγά-τ’αβγά ύφος θα σου πει πως πέρασε από την Αθήνα  κι από τον τομέα της επικοινωνίας, χωρίς να αναφερθεί στην  εταιρία την οποία εργάστηκε, η οποία είναι το ελληνικό τμήμα της επικοινωνιακής ναυαρχίδας που έστησε εταιρίες όπως η kelogg’s! Στη Θεσσαλονίκη δουλέψαμε μαζί, στο  Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης,  στο VIP, όπου κατάφερε να γίνει αγαπητή από κάτι απίστευτα , ας το πω ευγενικά, απαιτητικές δημοσιογράφους ,  που κατά βάθος ήθελα να σουβλίσω, ενώ λίγο μετά  ξαναέφυγε για Αθήνα.

Την ξαναπέτυχα αργότερα στο Λος Άντζελες, όπου μετά από μια σύντομη στάση στην Ουάσινγκτον, δούλεψε στο Χόλυγουντ  σε μικρές παραγωγές με συνεργάτες που κέρδισαν μια θέση στην εκτίμησή της, ενώ παράλληλα τριγύριζε αγκαλιά με τα βιβλία και της μουσικές της στην Καλιφόρνια, σε ένα ταξίδι που της άλλαξε στη ζωή.

Σήμερα, η Ασπασία είναι στη Χιλή τρέχοντας ένα πρότζεκτ (Reciclata.org) σε ένα από τα Startup Accelarator programs της Λατινικής Αμερικής, ενώ παράλληλα κάνει το ντεμπούτο της στο momfatale.gr, ως η γυναίκα εκείνη που δικαιωματικά κατέχει στο νου μου τον τίτλο της απόλυτης κοσμοπολίτισας!

Κάθε Τετάρτη, λοιπόν, θα περνάει μια βόλτα κι από δω και θα μας βάζει για λίγο στο μυαλό και τη ζωή της- με εικόνες, μουσική, κείμενα κι ό,τι άλλο θέλει, άλλοτε στα ελληνικά, άλλοτε στα αγγλικά και θα μας ταξιδεύει: κάτι που έχουμε αδήριτη ανάγκη όσοι γνωρίζουμε πως το ταξίδι μητρότητα, δεν επιτρέπει κι άλλα παράλληλους προορισμούς, τουλάχιστον στην αρχή!

Κυρίες και κύριοι, παρακαλώ υποδεχτείτε ένα από τα πιο αγαπημένα μου πλάσματα, την κυρία Ασπασία Κουμλή!

Καλή αρχή!

 

Related Post

Website Pin Facebook Twitter Myspace Friendfeed Technorati del.icio.us Digg Google StumbleUpon Premium Responsive

Olia

Η Όλια εργάζεται ως εκφωνήτρια και κειμενογράφος, αν και φιλόλογος αγγλικής- σύμφωνα με τα πτυχία και τα μεταπτυχιακά της. Είναι μαμά της απίθανης Δάφνης, τεσσάρων, και του καταπληκτικού Αλέξανδρου, δεκαέξι μηνών. Ζούσε περιχαρής στη Σαμοθράκη μέχρι τον Απρίλιο του 2014 που χρειάστηκε να φύγει. Αφού πέρασε από Αλεξανδρούπολη, Αστυπάλαια, Αθήνα, Πήλιο, Θεσσαλονίκη, ξανά Αλεξανδρούπολη, είπε να γυρίσει και να παλουκωθεί στη Θεσσαλονίκη και να δει τη ζωή να κυλάει από το σπίτι της στη Ναυαρίνου μαζί με τα δυό της παιδιά και το μαθουσάλα σκύλο της.

Σχολίασε πρώτος