Οι Τάσεις Της Μόδας Στα Νύχια Για Το 2014

Οι νέες τάσεις της μόδας του 2014 ξεκινούν σιγά σιγά να κάνουν την εμφάνισή τους. Ποιες είναι λοιπόν αυτές που θα φορεθούν στα νύχια αυτή τη σεζόν;

1. Half Moon

Εδώ έχουμε μια παραλλαγη του γαλλικού, το ανάποδογαλλικό μανικιούρ. Το half moon  μας απασχόλησε πολύ την περασμένη σεζόν. Όμως θα το δούμεκαι αυτή την άνοιξη, αλλά σε πιο έντονα χρώματα.

3-1philliplim1-249x300

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 2. Manicure Mat

Τα ματ βερνίκια είναι η αγαπημένη επιλογή των περισσότερων in-fashion γυναικών. Τα νύχια σας θα αποκτήσουν ιδιαίτερη υφή και δεν θα θυμίζουν σε τίποτα  τα συνηθισμένα, γυαλιστερά χρώματα. Πολυ ιδιαιτερο αποτέλεσμα θα  δώσει ο συνδυασμός και των δύο,όπως μαύρο ματ χρώμα στην βάση και γυαλιστερό βερνίκι στο γαλλικό.

grey nails

black 1

3. Τα μεταλλικά βερνίκια

Δυνατή η τάση των μεταλλιζέ αποχρώσεων που συναντάμε σε γνωστούς οίκους όπως ο Jean Paul Gaultier, που θα φορεθούν όλο το χειμώνα!

metalize

175499716699327724_Az7q8DB5_b

Οι τάσεις της μόδας, δεν περιορίζονται μόνο στο είδος του βερνικιού και στο χρώμα του, αλλά και στο σχήμα που δίνουμε στα νύχια μας.

Αλλά αυτό… είναι ένα άλλο άρθρο!

Καλό Σαββατοκύριακο!

Website Pin Facebook Twitter Myspace Friendfeed Technorati del.icio.us Digg Google StumbleUpon Premium Responsive

Evangelia Skabaviria

Η Ευαγγελία είναι αισθητικός και μανικιουριστ/πεντικιουριστ. αγαπάει πολύ τα χρώματα, τους συνδυασμούς και το nail art, αλλά αυτό που πραγματικά λατρεύει είναι η ποδολογια γιατι νιώθει πως το να βοηθάς στον πόνο του άλλου, είναι η καλύτερη ανταμοιβή.

Σχολίασε πρώτος