Βόλτες Με Κρύο!

Μια υπέροχη μέρα για μια μικρή απόδραση…

Κρύο,ήλιος και καταγάλανος ουρανός,ένα υπέροχο σκηνικό!!Κάτι απλό και άνετο που θα μας κρατήσει ζεστές και ταυτόχρονα στυλάτες??Ένα over size πλεκτό pullover!!!

IMAG0301_BURST002_COVER~2

 

Εγώ επέλεξα ένα υπόλευκο ζιβάνγκο που συνδύασα με ένα boyfriend jean,μπεζ μπουφάν και για όσες κρυώνουν λίγο παραπάνω,κασκόλ και σκούφο σε παρόμοιες αποχρώσεις.

IMAG0315_BURST002_COVER~2

 

IMAG0320_BURST002_COVER~2

Σε ότι αφορά το μακιγιάζ,αποχρώσεις φυσικές και απαλές που αναδεικνύουν αρμονικά το πρόσωπο μας.Όχι στις υπερβολές!!

Το βασικότερο που πρέπει να θυμόμαστε όταν θέλουμε να χαλαρώσουμε και να ξεφύγουμε,είναι να ΜΗΝ  »φορτώνουμε » το πρόσωπο μας με περιττά..!!

 

See U tomorrow….

Related Post

Website Pin Facebook Twitter Myspace Friendfeed Technorati del.icio.us Digg Google StumbleUpon Premium Responsive

Olia

Η Όλια εργάζεται ως εκφωνήτρια και κειμενογράφος, αν και φιλόλογος αγγλικής- σύμφωνα με τα πτυχία και τα μεταπτυχιακά της. Είναι μαμά της απίθανης Δάφνης, τεσσάρων, και του καταπληκτικού Αλέξανδρου, δεκαέξι μηνών. Ζούσε περιχαρής στη Σαμοθράκη μέχρι τον Απρίλιο του 2014 που χρειάστηκε να φύγει. Αφού πέρασε από Αλεξανδρούπολη, Αστυπάλαια, Αθήνα, Πήλιο, Θεσσαλονίκη, ξανά Αλεξανδρούπολη, είπε να γυρίσει και να παλουκωθεί στη Θεσσαλονίκη και να δει τη ζωή να κυλάει από το σπίτι της στη Ναυαρίνου μαζί με τα δυό της παιδιά και το μαθουσάλα σκύλο της.

Σχολίασε πρώτος