Τι Μπορούμε Να Κάνουμε ΜΈνα Βερνίκι,Εκτός Απ’το Να Βάψουμε Τα Νύχια Μας?

 Σήμερα θα δούμε κάποιους πρωτότυπους τρόπους χρήσης ενός βερνικιού, καθώς είναι βέβαιο ότι αρκετά έχουν ολοκληρώσει τη ζωή τους, αλλά… εξακολοθούν να κρύβονται στα συρτάρια μας!

Πιάνουν που πιάνουν χώρο, ας κάνουν και λίγη δουλίτσα!

 

        1)Προστατεύσε τα ταμπελάκια από τη βροχή,που μπορεί να έχεις βάλει είτε ως διακοσμητικό(π.χ σε κουδούνι   πόρτας,είτε στον κήπο σου ως για να ξεχωρίζεις τα φυτά σου!!!!!Βάζουμε λίγο διάφανο βερνίκι και τα προστατεύουμε διατηρώντας τα καινούρια.

                         tipverniki1

 

2)Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε ένα διάφανο βερνίκι σαν κόλλα σε φθαρμένα χρυσαφικά μας!!!!Προσοχή μόνο τα  feaux bijoux και όχι  αυθεντικά. Αν για παράδειγμα φύγει μια πετρούλα μπορούμε να την κολλήσουμε.

                   χρυσα

3 )Οι ξεφτίσμενες  άκρες των κορδονιών  κάνουν τα παπούτσια μας να δείχνουν χάλια,συν του ότι μας δυσκολεύουν μεχρι να τις περάσουμε απ τις τρυπούλες τους. Αν οι άκρες των κορδονιών έχουν φθαρεί τότε τις κρατάμε  καινούργιες,  βουτώντας τις μέσα σε βερνίκι νυχιών

                   orange_converse_all_star_shoes_wallpaper

4)Μπορούμε να κάνουμε σχέδια σε παπούτσια ή ρούχα με λίγη φαντασία.

                    diy-shoes

 Αν αγαπάτε Christian Louboutin μπορείτε να βάψετε  τον πάτο των  παπουτσιών  σας σε κόκκινο!!!!!

                     ft_70eff3ecefb086707987d7b2c5660ba2

Ας το παραδεχτούμε: σίγουρα όλες έχουμε μπουκαλάκια με παλιά μανό που πλέον δεν μας αρέσουν ή έχουν πήξει και παρ’ όλα αυτά αρνούμαστε να τα ξεφορτωθούμε γεμίζοντας συνεχώς το συρτάρι μας. Οι παραπάνω ιδέες γεννήθηκαν ακριβώς για να βγουν αυτά τα ξεχασμένα μανό και πάλι στην επιφάνεια!

Καλό Σαββατοκύριακο!

Website Pin Facebook Twitter Myspace Friendfeed Technorati del.icio.us Digg Google StumbleUpon Premium Responsive

Evangelia Skabaviria

Η Ευαγγελία είναι αισθητικός και μανικιουριστ/πεντικιουριστ. αγαπάει πολύ τα χρώματα, τους συνδυασμούς και το nail art, αλλά αυτό που πραγματικά λατρεύει είναι η ποδολογια γιατι νιώθει πως το να βοηθάς στον πόνο του άλλου, είναι η καλύτερη ανταμοιβή.

Σχολίασε πρώτος