Μια Περήφανη Μέρα Για Μας Στο MOM Fatale!

Ξεκίνησε η εβδομάδα μόδας στη Νέα Υόρκη με κόσμο να συρρέει για να θαυμάσει από κοντά τις δημιουργίες των σχεδιαστών αλλά και να δει από κοντά τις νέες τάσεις τόσο στα ρούχα, όσο και στο μακιγιάζ, τα νύχια και τα αξεσουάρ.

Η πρώτη μέρα άνοιξε με το show της Ann Yee η οποία κατάφερε να κερδίσει τις εντυπώσεις χάρη στο εντυπωσιακό μακιγιάζ των μοντέλων.

Ann Yee - Presentation - Mercedes-Benz Fashion Week Fall 2014

Μπλε κραγιόν!

Ann Yee - Presentation - Mercedes-Benz Fashion Week Fall 2014

Αυτό είχε να μας πει: μπλε κραγιόν!

Ann Yee - Presentation - Mercedes-Benz Fashion Week Fall 2014

Ευχαριστούμε εβδομάδα μόδας της Νέας Υόρκης. Σε αγαπάμε, σε παρακολουθούμε, σε θαυμάζουμε κι ευχαρίστως θα περνούσαμε μια βόλτα να σε δούμε από κοντά, αλλά ανάγκη δε σε έχουμε.

 

Mέρες νωρίτερα, ήμασταν ήδη πληροφορημένες για τη νέα καυτή τάση στα χείλη, από τη συντάκτρια μόδας μας!

Αν θέλουν, μπορούμε να τους στείλουμε το μέιλ της.
Ίσως μπορεί να τους βοηθήσει…!

:P

Related Post

Website Pin Facebook Twitter Myspace Friendfeed Technorati del.icio.us Digg Google StumbleUpon Premium Responsive

Olia

Η Όλια εργάζεται ως εκφωνήτρια και κειμενογράφος, αν και φιλόλογος αγγλικής- σύμφωνα με τα πτυχία και τα μεταπτυχιακά της. Είναι μαμά της απίθανης Δάφνης, τεσσάρων, και του καταπληκτικού Αλέξανδρου, δεκαέξι μηνών. Ζούσε περιχαρής στη Σαμοθράκη μέχρι τον Απρίλιο του 2014 που χρειάστηκε να φύγει. Αφού πέρασε από Αλεξανδρούπολη, Αστυπάλαια, Αθήνα, Πήλιο, Θεσσαλονίκη, ξανά Αλεξανδρούπολη, είπε να γυρίσει και να παλουκωθεί στη Θεσσαλονίκη και να δει τη ζωή να κυλάει από το σπίτι της στη Ναυαρίνου μαζί με τα δυό της παιδιά και το μαθουσάλα σκύλο της.

Σχολίασε πρώτος