Μια Περήφανη Μέρα Για Μας Στο MOM Fatale!

Ξεκίνησε η εβδομάδα μόδας στη Νέα Υόρκη με κόσμο να συρρέει για να θαυμάσει από κοντά τις δημιουργίες των σχεδιαστών αλλά και να δει από κοντά τις νέες τάσεις τόσο στα ρούχα, όσο και στο μακιγιάζ, τα νύχια και τα αξεσουάρ.

Η πρώτη μέρα άνοιξε με το show της Ann Yee η οποία κατάφερε να κερδίσει τις εντυπώσεις χάρη στο εντυπωσιακό μακιγιάζ των μοντέλων.

Ann Yee - Presentation - Mercedes-Benz Fashion Week Fall 2014

Μπλε κραγιόν!

Ann Yee - Presentation - Mercedes-Benz Fashion Week Fall 2014

Αυτό είχε να μας πει: μπλε κραγιόν!

Ann Yee - Presentation - Mercedes-Benz Fashion Week Fall 2014

Ευχαριστούμε εβδομάδα μόδας της Νέας Υόρκης. Σε αγαπάμε, σε παρακολουθούμε, σε θαυμάζουμε κι ευχαρίστως θα περνούσαμε μια βόλτα να σε δούμε από κοντά, αλλά ανάγκη δε σε έχουμε.

 

Mέρες νωρίτερα, ήμασταν ήδη πληροφορημένες για τη νέα καυτή τάση στα χείλη, από τη συντάκτρια μόδας μας!

Αν θέλουν, μπορούμε να τους στείλουμε το μέιλ της.
Ίσως μπορεί να τους βοηθήσει…!

:P

Website Pin Facebook Twitter Myspace Friendfeed Technorati del.icio.us Digg Google StumbleUpon Premium Responsive

Olia

Η Όλια ειναι PR specialist και εργαζεται ως Project Manager στην Κοινωφελη Επιχείρηση του Δήμου Θεσσαλονίκης, ενω τα τελευταία δωδεκα χρονια "ντύνει" με τη φωνή της ηχητικές παραγωγές σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Είναι μαμά της απίθανης Δάφνης, 9, και του καταπληκτικού Αλέξανδρου, 6, οι οποίοι δίνουν ρυθμό και κατεύθυνση στη ζωή της. Διαβαζει ασταμάτητα, λατρεύει τη ζωγραφική, μετακινείται με ποδήλατο, καπνίζει και αν ηταν πλούσια θα ειχε μεγαλύτερη δισκοθήκη. Τα εξι τελευταία χρόνια, έχει ρίξει άγκυρα στη Θεσσαλονίκη, στη Ναυαρίνου, όπου γεννήθηκε και μεγάλωσε, αναπολώντας συχνά τον κήπο της στη Σαμοθράκη.

Σχολίασε πρώτος