Μοντέλο Ετών… 82!

Όταν ξεκίνησε το μόντελινγκ στα 13  της, δεν περίμενε ότι η καρίερα της θα κράταγε 70 χρόνια, μιας και το επάγγελμα θεωρείτε «προνόμιο» των νέων γυναικών. Η φυσική ομορφιά και η ταπεινότητά της ωστόσο, τη φέρνουν συχνά στην πρώτη επιλογή σπουδαίων πελατών, όπως το New You. Ο λόγος για την 82χρονη Carmen Dell” Orefice, που δηλώνει πως ακόμη μαθαίνει πως να κάνει καλά και σωστά τη δουλειά της.

o-CDO-NEW-YOU-570

«Έχω το ίδιο πρόβλημα που έχει κάθε γυναίκα προκειμένου να βρω ρούχα που μου ταιριάζουν και μου αρέσουν», λέει η Κάρμεν η οποία συγκρίνοντας το σημερινό σκηνικό με ό,τι έχει ζήσει στο παρελθόν βρίσκει ότι η μόδα αλλάζει και η διαχείρισή της έχει χάσει την αλλοτινή «ευγένεια» και παλιοκαιρίσια λάμψη της. Ωστόσο, έχει διευρυνθεί, το οποίο είναι καλό γιατί ο καθένας μπορεί να βρει κάτι του γούστου του.

Η εικόνα της μας εμπνέει και μας θυμίζει πως όταν κάποιος ανταποκρίνεται στο πραγματικό του κάλεσμα, θα βρει το χρόνο φίλο κι όχι εχθρό.

πηγή

Website Pin Facebook Twitter Myspace Friendfeed Technorati del.icio.us Digg Google StumbleUpon Premium Responsive

Olia

Η Όλια εργάζεται ως εκφωνήτρια και κειμενογράφος, αν και φιλόλογος αγγλικής- σύμφωνα με τα πτυχία και τα μεταπτυχιακά της. Είναι μαμά της απίθανης Δάφνης, τεσσάρων, και του καταπληκτικού Αλέξανδρου, δεκαέξι μηνών. Ζούσε περιχαρής στη Σαμοθράκη μέχρι τον Απρίλιο του 2014 που χρειάστηκε να φύγει. Αφού πέρασε από Αλεξανδρούπολη, Αστυπάλαια, Αθήνα, Πήλιο, Θεσσαλονίκη, ξανά Αλεξανδρούπολη, είπε να γυρίσει και να παλουκωθεί στη Θεσσαλονίκη και να δει τη ζωή να κυλάει από το σπίτι της στη Ναυαρίνου μαζί με τα δυό της παιδιά και το μαθουσάλα σκύλο της.

Σχολίασε πρώτος