Μανικιούρ 2014: Όταν Το Νύχι Γίνεται Καμβάς Και Το Μανικιούρ Τέχνη.

Όσοι με ξέρετε, θα έπρεπε να έχετε αρχίσει να χαχανίζετε από τον τίτλο.

Οι υπόλοιποι είστε αναγκασμένοι να διαβάσετε τους παρακάτω απλούς τρόπους με τους οποίους η κάθεμιά και -γιατί όχι; Άλλαξαν πια οι καιροί- ο καθένας μπορεί να μετατρέψει τα νύχια του σε μικρό έργο τέχνης. Προυπόθεση, ένα κάποιο μήκος άρα “δαγκώνω νύχι” φάση, κομμένη.

Πάμε να δούμε τα παραδείγματα!

1. Μια ωραιότατη και παρδαλή πρόταση που είναι εύκολη στην υλοποίησή της. Βάφεις το νύχι ρίχνοντας παραπανιστό βερνίκι, και μετά το κρατάς ανάποδα να στάξει. Μια τεχνική εμπνευσμένη τουλάχιστον από  Jackson Pollock.

nails

2. Ευχήσου να κρύβεται ένας μικρός Μονέ στη μανικιουρίστ σου, πάρε και το φορεματάκι μαζί σου σαν το θυμωμένο κοριτσάκι από κάτω  καλού- κακού, κι ετοιμάσου να κερδίσεις τη μονομαχία με τα φλας, δείχνοντας τα … νύχια σου!

slide_290468_2305336_free

3.  Η ποπ αρτ και κουλτούρα καθώς και ο Andy Warhοl θα ζουν για πάντα μέσα στις καρδιές μας. Και πλεόν και στα νύχια μας! Ιδανικά, αφήστε μια μπανάνα να μαυρίσει και πάρτε τη μαζί σας στο ραντεβού. Η απεικόνιση μιας νεκρής φύσης χωρίς μοντέλο, μπορεί να εκτινάξει το στρες της μέσης μανικιουρίστ στα ύψη.

slide_290468_2305340_free

4.  Ρεαλισμός ή αλλιώς πως η τέχνη αντιγράφει τη ζωη και στη συγκεκριμένη περίπτωση πως το νύχι μπορεί να γίνει καρμπόν σαν το αβγό του ορτυκιού, της πέρδικας ή κάποιου άλλου πτηνού. Το στυλ αυτό δεν έχει μείνει τυχαία γνωστό ως το μανικιούρ του κυνηγού, καθώς αποτελεί μια εξαιρετική προέκταση παραλλαγής, είτε σε αυθευντικές κυνηγητικές συνθήκες, είτε μεταφορικές.

slide_290468_2305342_free

5. Συλλεκτικό νύχι τύπου Ρόθκο. Αν το πετύχεις, μπορείς να το υποβάλεις για ατομική έκθεση στο ΜΟΜΑ, αρκεί βέβαια να προσέξεις και το σχήμα. Με βάση τις προδιαγραφές το εκθέσιμο νύχι πρέπει να κάνει γωνία 90 μοιρών στην κάτω πλευρά, η οποία οφείλει να είναι αφύσικα ευθεία.

slide_290468_2305343_free

6. Νύχι Νταλί, που απεικονίζει με πρωτοφανή δύναμη  τη “μαύρη” αγωνία μπροστά στην ανυπαρξία και το κενό, έτσι όπως αυτά αναμετρώνται- τόσο συνέχεια όσο και μοιραία – με το χρόνο που περνά και χάνεται, χάνεται (επανάληψη ηθελημένη), όπως άλλωστε υπογραμμίζει το κατακρεουργημένο πετσάκι και η αφυδατωμένη επιδερμίδα.

slide_290468_2305346_freeΕλπίζουμε να πήρατε ιδέες και να σπάσετε τα τετριμμένα!

ΦΥΣΙΚΑ και θα δημοσιεύσουμε ό,τι φωτογραφία από το μανικιούρ σας, μας στείλετε!

Βουρ, στο κινητό και κλικ κλικ!

φωτό

Website Pin Facebook Twitter Myspace Friendfeed Technorati del.icio.us Digg Google StumbleUpon Premium Responsive

Olia

Η Όλια ειναι PR specialist και εργαζεται ως Project Manager στην Κοινωφελη Επιχείρηση του Δήμου Θεσσαλονίκης, ενω τα τελευταία δωδεκα χρονια "ντύνει" με τη φωνή της ηχητικές παραγωγές σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Είναι μαμά της απίθανης Δάφνης, 9, και του καταπληκτικού Αλέξανδρου, 6, οι οποίοι δίνουν ρυθμό και κατεύθυνση στη ζωή της. Διαβαζει ασταμάτητα, λατρεύει τη ζωγραφική, μετακινείται με ποδήλατο, καπνίζει και αν ηταν πλούσια θα ειχε μεγαλύτερη δισκοθήκη. Τα εξι τελευταία χρόνια, έχει ρίξει άγκυρα στη Θεσσαλονίκη, στη Ναυαρίνου, όπου γεννήθηκε και μεγάλωσε, αναπολώντας συχνά τον κήπο της στη Σαμοθράκη.

Σχολίασε πρώτος