Μοντέλο Ετών… 82!

Όταν ξεκίνησε το μόντελινγκ στα 13  της, δεν περίμενε ότι η καρίερα της θα κράταγε 70 χρόνια, μιας και το επάγγελμα θεωρείτε “προνόμιο” των νέων γυναικών. Η φυσική ομορφιά και η ταπεινότητά της ωστόσο, τη φέρνουν συχνά στην πρώτη επιλογή σπουδαίων πελατών, όπως το New You. Ο λόγος για την 82χρονη Carmen Dell’ Orefice, που δηλώνει πως ακόμη μαθαίνει πως να κάνει καλά και σωστά τη δουλειά της.

o-CDO-NEW-YOU-570

“Έχω το ίδιο πρόβλημα που έχει κάθε γυναίκα προκειμένου να βρω ρούχα που μου ταιριάζουν και μου αρέσουν”, λέει η Κάρμεν η οποία συγκρίνοντας το σημερινό σκηνικό με ό,τι έχει ζήσει στο παρελθόν βρίσκει ότι η μόδα αλλάζει και η διαχείρισή της έχει χάσει την αλλοτινή “ευγένεια” και παλιοκαιρίσια λάμψη της. Ωστόσο, έχει διευρυνθεί, το οποίο είναι καλό γιατί ο καθένας μπορεί να βρει κάτι του γούστου του.

Η εικόνα της μας εμπνέει και μας θυμίζει πως όταν κάποιος ανταποκρίνεται στο πραγματικό του κάλεσμα, θα βρει το χρόνο φίλο κι όχι εχθρό.

πηγή

Website Pin Facebook Twitter Myspace Friendfeed Technorati del.icio.us Digg Google StumbleUpon Premium Responsive

Olia

Η Όλια ειναι PR specialist και εργαζεται ως Project Manager στην Κοινωφελη Επιχείρηση του Δήμου Θεσσαλονίκης, ενω τα τελευταία δωδεκα χρονια "ντύνει" με τη φωνή της ηχητικές παραγωγές σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Είναι μαμά της απίθανης Δάφνης, 9, και του καταπληκτικού Αλέξανδρου, 6, οι οποίοι δίνουν ρυθμό και κατεύθυνση στη ζωή της. Διαβαζει ασταμάτητα, λατρεύει τη ζωγραφική, μετακινείται με ποδήλατο, καπνίζει και αν ηταν πλούσια θα ειχε μεγαλύτερη δισκοθήκη. Τα εξι τελευταία χρόνια, έχει ρίξει άγκυρα στη Θεσσαλονίκη, στη Ναυαρίνου, όπου γεννήθηκε και μεγάλωσε, αναπολώντας συχνά τον κήπο της στη Σαμοθράκη.

Σχολίασε πρώτος