Δευτερεύον το Χρήμα, Όταν Υπάρχει Πνεύμα!

Ακούω πόσους νέους γονείς να ξοδεύουν χρήματα που με χίλια ζόρια βγάζουν για να εξοπλίσουν τα παιδιά τους, κυριολεκτικά και μεταφορικά.

Οι καλύτερες μπογιές, τα καλύτερα μπλοκ, οι καλύτεροι δάσκαλοι, τα καλύτερα παπούτσια, σε όλα τα καλύτερα.

Ως μαμά κι ως καθηγήτρια, διαφωνώ.

Η πρωτοτυπία, η εξυπνάδα, η δημιουργικότητα καλλιεργούνται και οι ταλαντούχοι άνθρωποι που έχουν μπει στον κόπο να καλλιεργήσουν τα ταλέντα τους παντού γύρω μας αποδεικνύουν ότι καμιά φορά ένα πενάκι κι ένα post-it είναι αρκετό για να κάνεις την υφήλιο να γελάσεις (και να βγάλεις τα λεφτά σου απ΄αυτό!)

Απολαύστε τη «δουλειά» του October Jones (σαν πράκτορας ακούγεται, αλλά δεν είναι!), ο οποίος κάθε μέρα παίρνει το τραίνο για τις μετακινήσεις του.

october guy

A6jod-zCMAA1gNh

A59D5_SCYAAmClX

simpson

A56Gex8CYAAEUGd

A5eBDcoCcAA-HC0

A5Y4tClCAAAkfpn

proxy

wally

et

Αυτό με το Spiderman που είναι κι εκνευρισμένος… με πέθανε!

 

 

 

Website Pin Facebook Twitter Myspace Friendfeed Technorati del.icio.us Digg Google StumbleUpon Premium Responsive

Olia

Η Όλια ασχολείται με το εμπόριο,την ηλεκτρονική επικοινωνία, διδασκει αγγλικά και γιόγκα σε παιδια, ασχολείται με το copyrighting και ντύνει με τη φωνή της ηχητικές παραγωγές σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Είναι μαμά της απίθανης Δάφνης, 7, και του καταπληκτικού Αλέξανδρου, 4, οι οποίοι δίνουν ρυθμό και κατεύθυνση στη ζωή της. Τα πέντε τελευταία χρόνια, έχει ρίξει άγκυρα στη Θεσσαλονίκη, στη Ναυαρίνου, όπου γεννήθηκε και μεγάλωσε, αναπολώντας συχνά τον κήπο της στη Σαμοθράκη.

Σχολίασε πρώτος