Δευτερεύον το Χρήμα, Όταν Υπάρχει Πνεύμα!

Ακούω πόσους νέους γονείς να ξοδεύουν χρήματα που με χίλια ζόρια βγάζουν για να εξοπλίσουν τα παιδιά τους, κυριολεκτικά και μεταφορικά.

Οι καλύτερες μπογιές, τα καλύτερα μπλοκ, οι καλύτεροι δάσκαλοι, τα καλύτερα παπούτσια, σε όλα τα καλύτερα.

Ως μαμά κι ως καθηγήτρια, διαφωνώ.

Η πρωτοτυπία, η εξυπνάδα, η δημιουργικότητα καλλιεργούνται και οι ταλαντούχοι άνθρωποι που έχουν μπει στον κόπο να καλλιεργήσουν τα ταλέντα τους παντού γύρω μας αποδεικνύουν ότι καμιά φορά ένα πενάκι κι ένα post-it είναι αρκετό για να κάνεις την υφήλιο να γελάσεις (και να βγάλεις τα λεφτά σου απ΄αυτό!)

Απολαύστε τη «δουλειά» του October Jones (σαν πράκτορας ακούγεται, αλλά δεν είναι!), ο οποίος κάθε μέρα παίρνει το τραίνο για τις μετακινήσεις του.

october guy

A6jod-zCMAA1gNh

A59D5_SCYAAmClX

simpson

A56Gex8CYAAEUGd

A5eBDcoCcAA-HC0

A5Y4tClCAAAkfpn

proxy

wally

et

Αυτό με το Spiderman που είναι κι εκνευρισμένος… με πέθανε!

 

 

 

Related Post

Website Pin Facebook Twitter Myspace Friendfeed Technorati del.icio.us Digg Google StumbleUpon Premium Responsive

Olia

Η Όλια εργάζεται ως εκφωνήτρια και κειμενογράφος, αν και φιλόλογος αγγλικής- σύμφωνα με τα πτυχία και τα μεταπτυχιακά της. Είναι μαμά της απίθανης Δάφνης, τεσσάρων, και του καταπληκτικού Αλέξανδρου, δεκαέξι μηνών. Ζούσε περιχαρής στη Σαμοθράκη μέχρι τον Απρίλιο του 2014 που χρειάστηκε να φύγει. Αφού πέρασε από Αλεξανδρούπολη, Αστυπάλαια, Αθήνα, Πήλιο, Θεσσαλονίκη, ξανά Αλεξανδρούπολη, είπε να γυρίσει και να παλουκωθεί στη Θεσσαλονίκη και να δει τη ζωή να κυλάει από το σπίτι της στη Ναυαρίνου μαζί με τα δυό της παιδιά και το μαθουσάλα σκύλο της.

Σχολίασε πρώτος