DIY: My (fast and furious) Valentine.

Ήρθε και η Τρίτη στο momfatale.gr κι έφερε τον diy αέρα της, τον οποίο σήμερα θα αφιερώσουμε στον Άγιο Βαλεντίνο. Όχι από θρησκευτική πίστη, όσο από την ανάγκη να υπάρξει μια μέρα που να γιορτάζουμε την ύπαρξη έρωτα στη ζωή και τη διασκέδαση που γεννιέται μέσα από τη διαφορετικότητα και το σπάσιμο της ρουτίνας!

Λοιπόν, ας είμαστε ειλικρινής! Δε μου αρέσει καθόλου που το παραδέχομαι, αλλά είμαι πράγματι αρκετά της τελευταίας στιγμής.  Αν σε αυτό το χαρακτηριστικό προσθέσουμε και τον παράγοντα Δάφνη διαπιστώνουμε πως αν θέλω να βάλω το σπίτι και τη διάθεσή μου σε κλίμα αγιο-βαλεντινί, μάλλον θα το κάνω Παρασκευή πρωί.

Οπότε πρέπει να είναι εύκολο, απλό και να μη μοιάζει γελοίο αν το αφήσω εκεί κανένα μήνα ή και παραπάνω (βλ. λαμπάκια χριστουγέννων).

Οι παρακάτω προτάσεις είναι ό,τι πιο κοντά σε αυτό.

1. Ανακυκλώνουμε παλιά υφάσματα και ράβουμε αυτό το πολύ απλό σχέδιο. Μιας και είναι διακοσμητικό κι όχι χρηστικό οι βελονιές μπορούν να είναι «αραιές» και το έργο να ολοκληρωθεί σε χρόνο ρεκόρ!

valentinesday

Tip: βρείτε άλλοθι για το «τι έγινε εκείνη η κόκκινή μου η μπλουζα».

2. Ανάμεσα στις φωτογραφίες που είναι σε εκείνο το κουτί ή το μικρό διαφημιστικό αλμπουμάκι που κανείς δεν κοιτάει, μπορεί να υπάρχει και κάποιο διαμαντάκι που να ήρθε η ώρα του να λάμψει. Ξανακοιτάξτε τις φωτογραφίες σας και φτιάτε μια γρήγορη σύνθεση.

52f1483bdbfa3f7c9700f435._w.540_s.fit_

tip: Στήνεται πιο σωστά αν οι φωτογραφίες έχουν ίδιες αναλογίες

3.  Less is more. Δύο μαξιλάρια που παίζουν κρυφτό με τα χρώματα της καρέκλας και η δήλωση έχει γίνει!

52f1483bdbfa3f7caf00f397._w.540_s.fit_

4. Γιρλάντα αποξηραμένων ή φρέσκων λουλουδιών, ενδεχομένως κόκκινων.

52f1483bdbfa3f7c7a00f16b._w.540_s.fit_

5. Οι σελίδες ενός παλιού χρωματολογίου γίνονται ο τέλειος καμβάς για μια πιο αγαπησιάρικη προσέγγιση!52f1483bdbfa3f7c7200f4ee._w.540_s.fit_

6. Τενεκεδάκια που αφότου «παλιώσουμε» αφήνοντας στη βροχή ή σε πολύ ήλιο, ανοίγουμε τρύπες και ζωγραφίζουμε απλά σχέδια με ένα παλιό βερνίκι νυχιών, ή άλλο χρώμα. Στις τσάντες των παιδιών υπάρχουν πολλές επιλογές! Επιδρομή!

52f1483cdbfa3f7c8100f014._w.540_s.fit_

Καλές Κατασκευές!

φωτό

Related Post

Website Pin Facebook Twitter Myspace Friendfeed Technorati del.icio.us Digg Google StumbleUpon Premium Responsive

Olia

Η Όλια εργάζεται ως εκφωνήτρια και κειμενογράφος, αν και φιλόλογος αγγλικής- σύμφωνα με τα πτυχία και τα μεταπτυχιακά της. Είναι μαμά της απίθανης Δάφνης, τεσσάρων, και του καταπληκτικού Αλέξανδρου, δεκαέξι μηνών. Ζούσε περιχαρής στη Σαμοθράκη μέχρι τον Απρίλιο του 2014 που χρειάστηκε να φύγει. Αφού πέρασε από Αλεξανδρούπολη, Αστυπάλαια, Αθήνα, Πήλιο, Θεσσαλονίκη, ξανά Αλεξανδρούπολη, είπε να γυρίσει και να παλουκωθεί στη Θεσσαλονίκη και να δει τη ζωή να κυλάει από το σπίτι της στη Ναυαρίνου μαζί με τα δυό της παιδιά και το μαθουσάλα σκύλο της.

Σχολίασε πρώτος