Το Κόκκινο Φουλάρι

Έντονο και ζωηρό χρώμα,το κόκκινο,σήμερα κάνει την εμφάνιση του όχι στο μακιγιάζ αλλά σε ένα αγαπημένο μου αξεσουάρ,το φουλάρι!!!Επέλεξα να το συνδυάσω με ένα oversize καρό πουκάμισο σε άσπρο-μαύρο,ένα boyfriend jean με πολλά σκισίματα,απλό μαύρο t-shirt και all star σε βαθύ κόκκινο.

red3

 

….και πάμε στο «ευαίσθητο σημείο» μου…..ΜΑΚΙΓΙΑΖ!!!Για σήμερα ένα smokey eye με καφέ κυρίως αποχρώσεις και κεραμιδοκόκκινο «φως» είναι αυτό που με τράβηξε περισσότερο…Πολλές από μας ίσως φοβόμαστε να πειραματιστούμε με διάφορα έντονα χρώματα σκιών αλλά συνδυάζοντας τα (ως «φως» ή «σβησίματα») με βασικά χρώματα όπως καφέ,μαύρο,σκούρο πράσινο,μπλέ ή μωβ το αποτέλεσμα μπορεί να μας εκπλήξει γιατί θα δώσει βάθος και ζωντάνια στο βλέμμα και θα κάνει τρισδιάστατο ολόκληρο το μακιγιάζ μας!!

Όπως ξέρουμε όταν τονίζουμε κάποιο χαρακτηριστικό του προσώπου μας διατηρούμε τα υπόλοιπα σε ουδέτερους τόνους ώστε το αποτέλεσμα να είναι αρμονικό και καλαίσθητο.

Καλό απόγευμα!!!

Related Post

Website Pin Facebook Twitter Myspace Friendfeed Technorati del.icio.us Digg Google StumbleUpon Premium Responsive

Olia

Η Όλια εργάζεται ως εκφωνήτρια και κειμενογράφος, αν και φιλόλογος αγγλικής- σύμφωνα με τα πτυχία και τα μεταπτυχιακά της. Είναι μαμά της απίθανης Δάφνης, τεσσάρων, και του καταπληκτικού Αλέξανδρου, δεκαέξι μηνών. Ζούσε περιχαρής στη Σαμοθράκη μέχρι τον Απρίλιο του 2014 που χρειάστηκε να φύγει. Αφού πέρασε από Αλεξανδρούπολη, Αστυπάλαια, Αθήνα, Πήλιο, Θεσσαλονίκη, ξανά Αλεξανδρούπολη, είπε να γυρίσει και να παλουκωθεί στη Θεσσαλονίκη και να δει τη ζωή να κυλάει από το σπίτι της στη Ναυαρίνου μαζί με τα δυό της παιδιά και το μαθουσάλα σκύλο της.

Σχολίασε πρώτος