Αντι-ροζ.

Δε γίνεται να βγεις βόλτα σε τόπους ηλεκτρονικούς να μην πετύχεις τουλάχιστον 200 κουνελάκια, 3000000 συνταγές για κέικ σοκολάτα, βρακιά- σουτιέν, άλλοτε με περιεχόμενο κι άλλοτε χωρίς, κατά προτίμηση κόκκινα και καρδούλες. ‘Απειρες καρδούλες.

Δεν έχω κάτι ενάντια στον έρωτα- τρελή είμαι;!- αλλά στην υπερβολή και στο “με το ζόρι παντρειά” αυτής της ημέρας, καθώς και στα στερεότυπα.

Όλοι όσοι νιώθουν ότι ο έρωτας δεν είναι ροζ, αλλά μαύρος, άσπρος και κόκκινος, δεν είναι στολισμένος, αλλά έχει ουλές και σημάδια και πηγαίνουν κοντρα στην προκάτ συνταγή της ημέρας, ίσως και να χαμογελάσουν με τα παρακάτω.

Στους υπόλοιπους, χαρούμενη ροζ ημέρα!

IMG_0098[1]

IMG_0097[1]IMG_0103[1]

 

IMG_0099[1]

IMG_0107[1]

IMG_0106[1]

IMG_0109[1]

Καλό ΣΚ.
Αυτό το αγαπάμε όλοι.

RelatedPost

Website Pin Facebook Twitter Myspace Friendfeed Technorati del.icio.us Digg Google StumbleUpon Premium Responsive

Olia

Η Όλια ειναι PR specialist και εργαζεται ως Project Manager στην Κοινωφελη Επιχείρηση του Δήμου Θεσσαλονίκης, ενω τα τελευταία δωδεκα χρονια "ντύνει" με τη φωνή της ηχητικές παραγωγές σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Είναι μαμά της απίθανης Δάφνης, 9, και του καταπληκτικού Αλέξανδρου, 6, οι οποίοι δίνουν ρυθμό και κατεύθυνση στη ζωή της. Διαβαζει ασταμάτητα, λατρεύει τη ζωγραφική, μετακινείται με ποδήλατο, καπνίζει και αν ηταν πλούσια θα ειχε μεγαλύτερη δισκοθήκη. Τα εξι τελευταία χρόνια, έχει ρίξει άγκυρα στη Θεσσαλονίκη, στη Ναυαρίνου, όπου γεννήθηκε και μεγάλωσε, αναπολώντας συχνά τον κήπο της στη Σαμοθράκη.

Σχολίασε πρώτος