Αντι-ροζ.

Δε γίνεται να βγεις βόλτα σε τόπους ηλεκτρονικούς να μην πετύχεις τουλάχιστον 200 κουνελάκια, 3000000 συνταγές για κέικ σοκολάτα, βρακιά- σουτιέν, άλλοτε με περιεχόμενο κι άλλοτε χωρίς, κατά προτίμηση κόκκινα και καρδούλες. “Απειρες καρδούλες.

Δεν έχω κάτι ενάντια στον έρωτα- τρελή είμαι;!- αλλά στην υπερβολή και στο «με το ζόρι παντρειά» αυτής της ημέρας, καθώς και στα στερεότυπα.

Όλοι όσοι νιώθουν ότι ο έρωτας δεν είναι ροζ, αλλά μαύρος, άσπρος και κόκκινος, δεν είναι στολισμένος, αλλά έχει ουλές και σημάδια και πηγαίνουν κοντρα στην προκάτ συνταγή της ημέρας, ίσως και να χαμογελάσουν με τα παρακάτω.

Στους υπόλοιπους, χαρούμενη ροζ ημέρα!

IMG_0098[1]

IMG_0097[1]IMG_0103[1]

 

IMG_0099[1]

IMG_0107[1]

IMG_0106[1]

IMG_0109[1]

Καλό ΣΚ.
Αυτό το αγαπάμε όλοι.

Related Post

Website Pin Facebook Twitter Myspace Friendfeed Technorati del.icio.us Digg Google StumbleUpon Premium Responsive

Olia

Η Όλια εργάζεται ως εκφωνήτρια και κειμενογράφος, αν και φιλόλογος αγγλικής- σύμφωνα με τα πτυχία και τα μεταπτυχιακά της. Είναι μαμά της απίθανης Δάφνης, τεσσάρων, και του καταπληκτικού Αλέξανδρου, δεκαέξι μηνών. Ζούσε περιχαρής στη Σαμοθράκη μέχρι τον Απρίλιο του 2014 που χρειάστηκε να φύγει. Αφού πέρασε από Αλεξανδρούπολη, Αστυπάλαια, Αθήνα, Πήλιο, Θεσσαλονίκη, ξανά Αλεξανδρούπολη, είπε να γυρίσει και να παλουκωθεί στη Θεσσαλονίκη και να δει τη ζωή να κυλάει από το σπίτι της στη Ναυαρίνου μαζί με τα δυό της παιδιά και το μαθουσάλα σκύλο της.

Σχολίασε πρώτος