Vintage Point

Μια αγαπημένη τάση που τα τελευταία χρόνια έχει εισβάλει για τα καλά στην γκαρνταρόμπα μας,από ολοκληρωμένα σύνολα και ρούχα μέχρι μικρές λεπτομέρειες και αξεσουάρ!!

black-pixie-vintage-boots-black-leather-biker-miss-selfridge-jacket_400

Για σήμερα επέλεξα τρία vintage στοιχεία:shorts,sunglasses και t-shirt που συνδύασα με απλά κλασσικά ρούχα:δερμάτινο jacket,biker boots και opac καλσόν.

Slide2

(‘Η αλήθεια είναι ότι είχα κλέψει και μια υπέροχη vintage τσάντα από την μαμά μου που θα ταίριαζε γάντι,αλλά το κατάλαβε και μου την πήρε πίσω..οπότε περάστε μια βόλτα από την ντουλάπα της μαμάς ή και της γιαγιάς θα βρείτε σίγουρα κάτι!!)

863568_IMG_7177

Και τώρα πάμε στο ευχάριστο,διασκεδαστικό και γεμάτο χρώμα κομμάτι της ημέρας μας,το μακιγιάζ!!!!Ή υπόθεση σηκώνει κάτι έντονο και εγώ επέλεξα να τονίσω τα χείλη μου.Τι καλύτερο από ένα ζωηρό κόκκινο που δεν υπάρχει περίπτωση να μείνει απαρατήρητο?!

Όσο για τα υπόλοιπα,φυσικοί τόνοι,λάμψη και φρεσκάδα,ολοκληρώνουν το αποτέλεσμα αρμονικά.                            Τέλος,βασική λεπτομέρεια,τα γυαλιά!!

MIRANDAKERRPARISSTREETSTYLEFASHIONWEEKLEATHERSHORTSBASICSIMPLEWHITETEETSHIRTCROSSBODYBAGBURGNDYREDHEELSHAIRUPWAYFARERSUNGLASSESSTYLEBISTRO

Have fun!!!See U tomorrow..

RelatedPost

Website Pin Facebook Twitter Myspace Friendfeed Technorati del.icio.us Digg Google StumbleUpon Premium Responsive

Olia

Η Όλια ειναι PR specialist και εργαζεται ως Project Manager στην Κοινωφελη Επιχείρηση του Δήμου Θεσσαλονίκης, ενω τα τελευταία δωδεκα χρονια "ντύνει" με τη φωνή της ηχητικές παραγωγές σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Είναι μαμά της απίθανης Δάφνης, 9, και του καταπληκτικού Αλέξανδρου, 6, οι οποίοι δίνουν ρυθμό και κατεύθυνση στη ζωή της. Διαβαζει ασταμάτητα, λατρεύει τη ζωγραφική, μετακινείται με ποδήλατο, καπνίζει και αν ηταν πλούσια θα ειχε μεγαλύτερη δισκοθήκη. Τα εξι τελευταία χρόνια, έχει ρίξει άγκυρα στη Θεσσαλονίκη, στη Ναυαρίνου, όπου γεννήθηκε και μεγάλωσε, αναπολώντας συχνά τον κήπο της στη Σαμοθράκη.

Σχολίασε πρώτος