Βρέφος Διασώζεται Στον Αυτοκινητόδρομο του Μαιάμι

Η κυκλοφορία στον αυτοκινητόδρομο ταχείας του Μαιάμι σταμάτησε όταν μια γυναίκα, σταματώντας το αυτοκίνητό της, πετάχτηκε έξω φωνάζοντας «το μωρό μου δεν αναπνέει»!

Baby rescued after stopped breathing

Στην αγκαλιά της κρατούσε τον 5-μηνών ανηψιό της.

Baby rescued after stopped breathing

Μερικά αυτοκίνητα πιο πίσω βρισκόταν ο βραβευμένος με Πούλιτζερ φωτορεπόρτερ της εφημερίδας Miami Herald, Al Diaz.

Baby rescued after stopped breathing

«Είδα τη γυναίκα. Ως φωτορεπόρτερ, θέλεις να τραβήξεις τις εικόνες κι ως άνθρωπος να καλέσεις βοήθεια». Πράγματι, μετά από λίγο ο Diaz είχε πετύχει και τους δύο στόχους.

Baby rescued after stopped breathing

Το μωράκι που φέρεται να έχει αναπνευστικά προβλήματα συνδεδεμένα με την πρόωρη γέννησή του νοσηλεύεται εκτός κινδύνου σε νοσοκομείο της περιοχής.

Baby rescued after stopped breathingπηγή

 

Website Pin Facebook Twitter Myspace Friendfeed Technorati del.icio.us Digg Google StumbleUpon Premium Responsive

Olia

Η Όλια εργάζεται ως εκφωνήτρια και κειμενογράφος, αν και φιλόλογος αγγλικής- σύμφωνα με τα πτυχία και τα μεταπτυχιακά της. Είναι μαμά της απίθανης Δάφνης, τεσσάρων, και του καταπληκτικού Αλέξανδρου, δεκαέξι μηνών. Ζούσε περιχαρής στη Σαμοθράκη μέχρι τον Απρίλιο του 2014 που χρειάστηκε να φύγει. Αφού πέρασε από Αλεξανδρούπολη, Αστυπάλαια, Αθήνα, Πήλιο, Θεσσαλονίκη, ξανά Αλεξανδρούπολη, είπε να γυρίσει και να παλουκωθεί στη Θεσσαλονίκη και να δει τη ζωή να κυλάει από το σπίτι της στη Ναυαρίνου μαζί με τα δυό της παιδιά και το μαθουσάλα σκύλο της.

Σχολίασε πρώτος