Παιδική Χαρά Dresscode!

Σήμερα ήταν μια μουντή μέρα, χωρίς πολύ ήλιο αλλά δεν θα έλεγες ότι έκανε και κρύο.  Βγήκαμε λοιπόν από νωρίς με τη μαμά για να πάμε στην παιδική χαρά να παίξουμε.

IMG_02321-223x300

Αυτό που δε σκέφτεστε εσείς οι γονείς καμιά φορά είναι ότι εμείς τα παιδιά κινούμαστε ασταμάτητα, πράγμα το οποίο σημαίνει οτι κάνουμε καύσεις και άρα ανεβάζουμε θερμοκρασία.

IMG_023311-283x300

Ναι! Ζεσταινόμαστε με λίγα λόγια.  Γι’αυτό ακριβώς το λόγο έκανα επανάσταση κατά του παλτό μου και φόρεσα μόνο το γιλέκο μου.

IMG_02341-223x300

Φυσικά η μαμά δεν έχασε ευκαιρία να με κάνει κρεμμύδι, οπότε κάτω από το γιλέκο μου φόρεσα ένα εξαιρετικό φουτεράκι GAP, δεύτερο χέρι, που μας χάρισε η φίλη μας η Κατερίνα και ένα γκρι μακρυμάνικο μπλουζάκι και φανελάκι (ήμαρτον!).  Μου αρέσει που έχει τερατάκια γιατί είναι αστεία!

IMG_02351-223x300

Αγαπώ τις κουκούλες, βέβαια, οπότε μια χαρά μου ήρθε. Από κάτω έβαλα τη φόρμα μου, που η μαμά κάθε φορά που την έβλεπε έλεγε στο μπαμπα «μα ούτε δέκα ευρώ, ούτε δέκα ευρώ δεν έκανε», περήφανη λες κι ανακάλυψε καινούριο πλανήτη.

Σας αφήνω τώρα. Πάω να παίξω όσο είναι μέρα ακόμη.

Ραντεβού με τη μόδα για μικρούς την επόμενη Τετάρτη!

Με αγάπη,

Δάφνη.

Related Post

Website Pin Facebook Twitter Myspace Friendfeed Technorati del.icio.us Digg Google StumbleUpon Premium Responsive

Olia

Η Όλια εργάζεται ως εκφωνήτρια και κειμενογράφος, αν και φιλόλογος αγγλικής- σύμφωνα με τα πτυχία και τα μεταπτυχιακά της. Είναι μαμά της απίθανης Δάφνης, τεσσάρων, και του καταπληκτικού Αλέξανδρου, δεκαέξι μηνών. Ζούσε περιχαρής στη Σαμοθράκη μέχρι τον Απρίλιο του 2014 που χρειάστηκε να φύγει. Αφού πέρασε από Αλεξανδρούπολη, Αστυπάλαια, Αθήνα, Πήλιο, Θεσσαλονίκη, ξανά Αλεξανδρούπολη, είπε να γυρίσει και να παλουκωθεί στη Θεσσαλονίκη και να δει τη ζωή να κυλάει από το σπίτι της στη Ναυαρίνου μαζί με τα δυό της παιδιά και το μαθουσάλα σκύλο της.

Σχολίασε πρώτος