Ένας Απλός Πρωινός Περίπατος

Ξανακοιτάω τον τίτλο μου και σκέφτομαι πως ένας πρωινός περίπατος στη δική μας περίπτωση δεν είναι ποτέ απλός.

Ευθύνονται τα συστατικά: η μαμά είναι φουλ ιδιόρρυθμη, η μικρή έχει την τρέλα της μαμάς και του μπαμπά μαζί, το σκυλί υπάρχει μόνο για να την ενισχύει, ενώ το άλογο, μωρό κι αυτό, είναι εντελώς ζηλιάρικο και… υδρόφιλο.

Ευθύνεται κι ο παρανομαστής, όμως, που ακούει στο όνομα Σαμοθράκη που είναι ένας τόπος που προ(σ)καλεί τη δημιουργικότητα σου. Σε όλα.

Κάπως έτσι λοιπόν, καθόλου δεν εξεπλάγην όταν είδα και τα δυό μου… μωρά να μετατρέπονται σε γουρούνια και πάαρα πολύ γέλασα με τη Δάφνη που έσπρωχνε την Κρέμα να βγει από την λακούβα της!

Απολογούμαι που τα βιντεάκια είναι ολίγον κουνημένα και που η μουσική κόβεται λίγο απότομα, αλλά δεν τα καταγράφω και σας τα παρουσιάζω ως τέχνη, όσο ως κάτι καθημερινό κι αστείο. Απο αυτά που όσοι έχουμε παιδιά, διαθέτουμε με τους τόνους!

Φιλιά πολλά!

Related Post

Website Pin Facebook Twitter Myspace Friendfeed Technorati del.icio.us Digg Google StumbleUpon Premium Responsive

Olia

Η Όλια εργάζεται ως εκφωνήτρια και κειμενογράφος, αν και φιλόλογος αγγλικής- σύμφωνα με τα πτυχία και τα μεταπτυχιακά της. Είναι μαμά της απίθανης Δάφνης, τεσσάρων, και του καταπληκτικού Αλέξανδρου, δεκαέξι μηνών. Ζούσε περιχαρής στη Σαμοθράκη μέχρι τον Απρίλιο του 2014 που χρειάστηκε να φύγει. Αφού πέρασε από Αλεξανδρούπολη, Αστυπάλαια, Αθήνα, Πήλιο, Θεσσαλονίκη, ξανά Αλεξανδρούπολη, είπε να γυρίσει και να παλουκωθεί στη Θεσσαλονίκη και να δει τη ζωή να κυλάει από το σπίτι της στη Ναυαρίνου μαζί με τα δυό της παιδιά και το μαθουσάλα σκύλο της.

Σχολίασε πρώτος