Κράτα με Σφιχτά!

Είναι πολύχρωμο, απαλό και θέλει να το κρατάς σφιχτά!

Ο λόγος για ένα (ακόμη) clutch που φτιάχνω για να βάλει λίγο (έως πολύ) χρώμα στις γενικότερα ασπρόμαυρες και μουντές εμφανίσεις μου.

IMG_0626-199x300

Το μαλλί ως υλικό μπορεί να δείξει πολύ χοντροκομμένο και βαρύ, αλλά μπορεί να είναι και εξαιρετικά πολυτελές: ανάλογα με το τι φτιάχνεις διαλέγεις και παίρνεις.

IMG_0630-199x300
IMG_0628-199x300

Το συγκεκριμένο είναι ένα ισπανικό νήμα ονόματι Katja που φημίζεται για τα χρώματά του και (κακο)φημίζεται επίσης για την τιμή του. :( Γι’αυτό, ωστόσο, κάνεις τσαντάκι κι όχι πουλόβερ!

IMG_0627-199x300

Θέλοντας να ραφινάρω το ύφος, προσέθεσα λίγη δαντέλα στο τελείωμα του κλεισίματος που τείνει να κάνει τα αντικείμενα να δείχνουν πιο ρομαντικά και παλιοκαιρίσια.

Για κλείσιμο, προσέθεσα δύο διαφορετικά στοιχεία.

IMG_0632-300x300

Ένα μεγάλο φιλντισένιο κουμπί, με πολύ ωραίους και καθαρούς ιριδισμούς,

και δύο επεξεργασμένες πέτρες αμέθυστου που όταν το κρατάς φαίνονται σα να φοράς δακτυλίδι.

Υπάρχουν κι άλλες δύο πέτρες επάνω, έτσι για να ενισχύουν τα χρώματα και τις διαφορετικές πλέξεις με τη φωτεινότητά τους.

IMG_0631-300x300

Μιλώντας για πλέξεις σας τράβηξα μια φωτογραφία απλή και μια υψηλής ευκρίνειας για να δείτε πόσο όμορφα γράφουν οι διαφορετικές θηλιές και κόμποι.

Α, ναι. Με τσιγκελάκι, κυρίες μου. 6άρι.

Γρήγορο, όμορφο, λειτουργικό και μοναδικό!

Καλές δημιουργίες!

Related Post

Website Pin Facebook Twitter Myspace Friendfeed Technorati del.icio.us Digg Google StumbleUpon Premium Responsive

Olia

Η Όλια ασχολείται με το εμπόριο,την ηλεκτρονική επικοινωνία, διδασκει αγγλικά και γιόγκα σε παιδια, ασχολείται με το copyrighting και ντύνει με τη φωνή της ηχητικές παραγωγές σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Είναι μαμά της απίθανης Δάφνης, 7, και του καταπληκτικού Αλέξανδρου, 4, οι οποίοι δίνουν ρυθμό και κατεύθυνση στη ζωή της. Τα πέντε τελευταία χρόνια, έχει ρίξει άγκυρα στη Θεσσαλονίκη, στη Ναυαρίνου, όπου γεννήθηκε και μεγάλωσε, αναπολώντας συχνά τον κήπο της στη Σαμοθράκη.

Σχολίασε πρώτος