Κράτα με Σφιχτά!

Είναι πολύχρωμο, απαλό και θέλει να το κρατάς σφιχτά!

Ο λόγος για ένα (ακόμη) clutch που φτιάχνω για να βάλει λίγο (έως πολύ) χρώμα στις γενικότερα ασπρόμαυρες και μουντές εμφανίσεις μου.

IMG_0626-199x300

Το μαλλί ως υλικό μπορεί να δείξει πολύ χοντροκομμένο και βαρύ, αλλά μπορεί να είναι και εξαιρετικά πολυτελές: ανάλογα με το τι φτιάχνεις διαλέγεις και παίρνεις.

IMG_0630-199x300
IMG_0628-199x300

Το συγκεκριμένο είναι ένα ισπανικό νήμα ονόματι Katja που φημίζεται για τα χρώματά του και (κακο)φημίζεται επίσης για την τιμή του. :( Γι’αυτό, ωστόσο, κάνεις τσαντάκι κι όχι πουλόβερ!

IMG_0627-199x300

Θέλοντας να ραφινάρω το ύφος, προσέθεσα λίγη δαντέλα στο τελείωμα του κλεισίματος που τείνει να κάνει τα αντικείμενα να δείχνουν πιο ρομαντικά και παλιοκαιρίσια.

Για κλείσιμο, προσέθεσα δύο διαφορετικά στοιχεία.

IMG_0632-300x300

Ένα μεγάλο φιλντισένιο κουμπί, με πολύ ωραίους και καθαρούς ιριδισμούς,

και δύο επεξεργασμένες πέτρες αμέθυστου που όταν το κρατάς φαίνονται σα να φοράς δακτυλίδι.

Υπάρχουν κι άλλες δύο πέτρες επάνω, έτσι για να ενισχύουν τα χρώματα και τις διαφορετικές πλέξεις με τη φωτεινότητά τους.

IMG_0631-300x300

Μιλώντας για πλέξεις σας τράβηξα μια φωτογραφία απλή και μια υψηλής ευκρίνειας για να δείτε πόσο όμορφα γράφουν οι διαφορετικές θηλιές και κόμποι.

Α, ναι. Με τσιγκελάκι, κυρίες μου. 6άρι.

Γρήγορο, όμορφο, λειτουργικό και μοναδικό!

Καλές δημιουργίες!

Related Post

Website Pin Facebook Twitter Myspace Friendfeed Technorati del.icio.us Digg Google StumbleUpon Premium Responsive

Olia

Η Όλια εργάζεται ως εκφωνήτρια και κειμενογράφος, αν και φιλόλογος αγγλικής- σύμφωνα με τα πτυχία και τα μεταπτυχιακά της. Είναι μαμά της απίθανης Δάφνης, τεσσάρων, και του καταπληκτικού Αλέξανδρου, δεκαέξι μηνών. Ζούσε περιχαρής στη Σαμοθράκη μέχρι τον Απρίλιο του 2014 που χρειάστηκε να φύγει. Αφού πέρασε από Αλεξανδρούπολη, Αστυπάλαια, Αθήνα, Πήλιο, Θεσσαλονίκη, ξανά Αλεξανδρούπολη, είπε να γυρίσει και να παλουκωθεί στη Θεσσαλονίκη και να δει τη ζωή να κυλάει από το σπίτι της στη Ναυαρίνου μαζί με τα δυό της παιδιά και το μαθουσάλα σκύλο της.

Σχολίασε πρώτος