Cold sunny days!

Το κρύο κρατάει γερά αλλά ο ήλιος μέρα με την μέρα κάνει πιό αισθητή την παρουσία του,τι καλύτερο λοιπόν από μια πρωινή βόλτα!!!

0001qx

Για σήμερα κάτι πρώτα απ’όλα άνετο και ζεστό! Μποτάκια,τζίν, μαύρο pullover και ένα κλασσικό μαύρο παλτό με δερμάτινες λεπτομέρειες.

2014-Women-Fashion-Sportswear-Fall-Winter-European-Style-Black-3D-Lion-Head-Loose-Pullover-Jumper-Animal

Το μακιγιάζ ακολουθεί!!Φυσικοί τόνοι,λαμπερό δέρμα και χρώματα που αναδεικνύουν τα φυσικά χαρακτηριστικά!

202c96f1b3b44837164477baa4a80746

 

Το tip για σήμερα?Το έντονο φυσικό βλέμμα!!Χρησιμοποιούμε σκιές σε ανοιχτό καφέ στην κόγχη των ματιών για να δημιουργήσουμε βάθος και ένα μαλακό καφέ μολύβι σύρριζα στις βλεφαρίδες το οποίο σβήνουμε με ένα πινέλο,τέλος χρώμα υγείας(rouge)στο πάνω μέρος της κόγχης και mascara!

Feel good&look great

Website Pin Facebook Twitter Myspace Friendfeed Technorati del.icio.us Digg Google StumbleUpon Premium Responsive

Olia

Η Όλια ειναι PR specialist και εργαζεται ως Project Manager στην Κοινωφελη Επιχείρηση του Δήμου Θεσσαλονίκης, ενω τα τελευταία δωδεκα χρονια "ντύνει" με τη φωνή της ηχητικές παραγωγές σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Είναι μαμά της απίθανης Δάφνης, 9, και του καταπληκτικού Αλέξανδρου, 6, οι οποίοι δίνουν ρυθμό και κατεύθυνση στη ζωή της. Διαβαζει ασταμάτητα, λατρεύει τη ζωγραφική, μετακινείται με ποδήλατο, καπνίζει και αν ηταν πλούσια θα ειχε μεγαλύτερη δισκοθήκη. Τα εξι τελευταία χρόνια, έχει ρίξει άγκυρα στη Θεσσαλονίκη, στη Ναυαρίνου, όπου γεννήθηκε και μεγάλωσε, αναπολώντας συχνά τον κήπο της στη Σαμοθράκη.

Σχολίασε πρώτος