Πριν και Μετά το Μανικιούρ

Μανικιούρ και Ευαγγελία είναι ταυτισμένα πραγματα για μένα και θα παραμείνουν για όσο ζω στη Σαμοθράκη, μιας και ιδιαίτερα εκτίμησα κυρίως την καθαριότητα και την λεπτολογία της, αλλά και τη συνολική επαγγελματική της ηθική.

Από υπομονή να δείτε! Ενώ κάθε φορά λέω «δε θα το παραμελήσω, δε θα φτάσω να γίνω γύπας για να φτιάξω τα νύχια μου» συνήθως φτάνω σε κακό χάλι και τουλάχιστον ένα τέταρτο καθυστερημένη (παντού).

Όταν φτάνω όμως τελειώνει η ταλαιπωρία κι αρχίζει η απόλαυση και η καθαριότητα.

IMG_0516-223x300

Μου είναι πολύ ευχάριστη αλλαγή να είμαι σε ένα χώρο γεμάτο χρώματα, από έναν άνθρωπο που τα αγαπάει και τα χρειάζεται. Για λίγο μπαίνω στον κόσμο της.

IMG_0517-300x223
IMG_0518-300x206

Ξαναφεύγοντας, γυρνάω στον ασπρόμαυρο δικό μου.

Με περιποιημένα άκρα, ωστόσο!

Παρασκευή σήμερα κι όπου να ναι, το άρθρο της θα κάνει την εμφάνισή του.

Για να δούμε τι μας έχει ετοιμάσει!

Related Post

Website Pin Facebook Twitter Myspace Friendfeed Technorati del.icio.us Digg Google StumbleUpon Premium Responsive

Olia

Η Όλια εργάζεται τα πρωινά στο Δημαρχείο Θεσσαλονίκης για το πρόγραμμα Europe Direct, τα μεσημέρια ντύνει με τη φωνή της ηχητικές παραγωγές, τα απογεύματα γράφει κείμενα και ενίοτε διδάσκει αγγλικά και τα βράδια κάνει γιόγκα. Είναι μαμά της απίθανης Δάφνης, 6, και του καταπληκτικού Αλέξανδρου, 3, οι οποίοι δίνουν ρυθμό και κατεύθυνση στη ζωή της. Τα τρία τελευταία χρόνια, έχει ρίξει άγκυρα στη Θεσσαλονίκη, στη Ναυαρίνου, όπου γεννήθηκε και μεγάλωσε, αναπολώντας συχνά τον κήπο της στη Σαμοθράκη.

Σχολίασε πρώτος