Χωρίσαμε, αλλά δεν Τελείωνει εκεί.

Οι παρακάτω χωρισμένοι διακρίνονται για την εφευρετικότητα και στοχοπροσήλωσή τους. Αν είχαν κάνει τόσα και για το γάμο τους ίσως τον είχαν ακόμη!

Ο σύζυγος αγόρασε το διπλανό σπίτι όπου και τοποθέτησε σε περίοπτη θέση το άγαλμα με το προτεταμένο δάκτυλο. Κόλλα της ένα αυτοκολλητάκι στο τζάμι, ρε χουβαρντά και δώστα σε κάτι φιλανθρωπικό αφού σου περισσεύουν!- τι ανόητος!- μάλλον καλά έκανε και τον χώρισε!

Όταν η σύζυγος κλήθηκε να πληρώσει τα έξοδα του διαζυγίου δεν το αμέλησε να καταβάλει ούτε δεκάρα. Μόνο δεκάρα όμως.

revenge2

Μια από τις 100 φωτογραφίες που έβγαλε απογοητευμένος σύζυγος μετά το διαζύγιο με το νυφικό της γυναίκας του. Έτοιμος για μάζεμα.

revenge4

«Για να την τρομάξω, για πλάκα», δικαιολογήθηκε στους αστυνομικούς όταν τον μάζεψαν για ψεύτικη βόμβα που άφησε στο σπίτι της πρώην συζύγου του. Ε, ρε κάτι γέλια τώρα από το κελί.

revenge5

Της γέμισε το τζακούζι με κοπριά μετά το διαζύγιο και συνελήφθη αμέσως. Βρόμα η δουλειά.

revenge6

Τα πάντα στη μέση ήταν η απόφαση του δικαστηρίου για την κοινή τους περιουσία κι εκείνος, θεωρώντας την άδικη, πήγε κι έκοψε το τρακτέρ του στη μέση από τα νεύρα. Μπράβο, ιδεάρα. Πραγματικά την τιμώρησε.

revenge8

Έφτιαξε έναν αυτοσχέδιο πύραυλο από τη χαρά της για το διαζύγιο κι έστειλε τη βέρα της στο διάστημα. Αφού είχε αυτή τη δυνατότητα, γιατί δεν έστελνε το σύζυγο να κρατήσει τη βέρα που εξαργυρώνεται κιόλας;

revenge9

 

πηγή

Related Post

Website Pin Facebook Twitter Myspace Friendfeed Technorati del.icio.us Digg Google StumbleUpon Premium Responsive

Olia

Η Όλια εργάζεται ως εκφωνήτρια και κειμενογράφος, αν και φιλόλογος αγγλικής- σύμφωνα με τα πτυχία και τα μεταπτυχιακά της. Είναι μαμά της απίθανης Δάφνης, τεσσάρων, και του καταπληκτικού Αλέξανδρου, δεκαέξι μηνών. Ζούσε περιχαρής στη Σαμοθράκη μέχρι τον Απρίλιο του 2014 που χρειάστηκε να φύγει. Αφού πέρασε από Αλεξανδρούπολη, Αστυπάλαια, Αθήνα, Πήλιο, Θεσσαλονίκη, ξανά Αλεξανδρούπολη, είπε να γυρίσει και να παλουκωθεί στη Θεσσαλονίκη και να δει τη ζωή να κυλάει από το σπίτι της στη Ναυαρίνου μαζί με τα δυό της παιδιά και το μαθουσάλα σκύλο της.

Σχολίασε πρώτος