Τρώγοντας το Παπάκι του Μπάνιου.

Τα μωρά κάνουν απίστευτα αστεία πράγματα κι οι γονείς συνήθως ανήκουμε σε δύο κατηγορίες.

Α. Νομίζουμε οτι αυτή η ηλικία θα κρατήσει για πάντα και αμελούμε να απαθανατίσουμε τα πιο σημαντικά ή τα πιο αστεία της στιγμιότυπα, με αποτέλεσμα να αφήνουμε αποκλειστικά στη μνήμη την ανάπλαση του παρελθόντος,

ή

Β. Είμαστε με μια μηχανή/κινητό συνεχόμενα στην προέκταση του χεριού μας και παλεύουμε να μη χάσουμε στιγμή από την πρώιμη ζωούλα του μωρού.

admin-ajax

Εμείς ξεκινήσαμε πιο κοντά στην κατηγορία Α. με αποτέλεσμα να μην έχουμε τίποτα περισσότερο από τα 7 δευτερόλεπτα που διαρκεί αυτό το βιντεάκι που  δείχνει τη Δάφνη να τρώει με τρέλα τα παπάκια του μπάνιου την περίοδο που έβγαζε δόντια.

Κι ήταν τόσο αστείο!

Ε, απ” το ολότελα…!

:) :) :)

 

Related Post

Website Pin Facebook Twitter Myspace Friendfeed Technorati del.icio.us Digg Google StumbleUpon Premium Responsive

Olia

Η Όλια εργάζεται ως εκφωνήτρια και κειμενογράφος, αν και φιλόλογος αγγλικής- σύμφωνα με τα πτυχία και τα μεταπτυχιακά της. Είναι μαμά της απίθανης Δάφνης, τεσσάρων, και του καταπληκτικού Αλέξανδρου, δεκαέξι μηνών. Ζούσε περιχαρής στη Σαμοθράκη μέχρι τον Απρίλιο του 2014 που χρειάστηκε να φύγει. Αφού πέρασε από Αλεξανδρούπολη, Αστυπάλαια, Αθήνα, Πήλιο, Θεσσαλονίκη, ξανά Αλεξανδρούπολη, είπε να γυρίσει και να παλουκωθεί στη Θεσσαλονίκη και να δει τη ζωή να κυλάει από το σπίτι της στη Ναυαρίνου μαζί με τα δυό της παιδιά και το μαθουσάλα σκύλο της.

2 Σχόλια

 • ΜΑΡΙΑ Τ.
  Απάντηση Μαρτίου 20, 2014

  ΜΑΡΙΑ Τ.

  Τι αυτιά, τι μάτια και τι όρεξη!!!

  • Olia
   Απάντηση Μαρτίου 21, 2014

   Olia

   Με αυτή τη σειρά;! χαχαχα πρώτα τα αυτιά!

Απάντηση