Τα Αγαπημένα Μας Τραγούδια

Αυτά είναι τα κομμάτια που σε μια μέση μέρα ακούγονται γύρω στα 5 τρις φορές-

τα ξέρουμε πλέον όλοι απ” έξω: η Δάφνη, η μαμά, ο μπαμπάς, οι γιαγιάδες, οι παππούδες και οι γείτονες!

Η μικρή τα θεωρεί το soundtrack της ζωής της και τα παραθέτω εδώ, εξίσου από την ανάγκη να τα έχω κάπου μαζεμένα γιατί ώρες-ώρες είναι καλύτερα από φάρμακο και πρέπει να τα έχω άμεσα προσβάσιμα όσο και για να τα μοιραστώ μήπως και καμιά άλλη οικογένεια λύνει γκρίνιες και προβλήματα μετά μουσικής!

Μη σας πτοήσει καθόλου το γεγονός ότι κάποια κομμάτια είναι στα αγγλικά: τα παιδιά θα απολαύσουν τη μουσική και θα εξοικειωθεί το αυτί τους με μια γλώσσα που πολύ πιθανόν να ξεκινήσουν να μαθαίνουν μεγαλώνοντας.

1.

2.

3.

4.

5.

6.

Ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου τη Σοφία Τσαούση που έγραψε εκείνο το σωτήριο για εμάς άρθρο στο momfatale.gr πριν κάμποσο καιρό και μας έδωσε αυτή την απίστευτη διέξοδο που λέγεται παιδικό τραγούδι,  ενώ μας σύστησε και την Patty Shukla που πράγματι γράφει πολύ χαριτωμένη μουσική για παιδιά!

 

Related Post

Website Pin Facebook Twitter Myspace Friendfeed Technorati del.icio.us Digg Google StumbleUpon Premium Responsive

Olia

Η Όλια εργάζεται ως εκφωνήτρια και κειμενογράφος, αν και φιλόλογος αγγλικής- σύμφωνα με τα πτυχία και τα μεταπτυχιακά της. Είναι μαμά της απίθανης Δάφνης, τεσσάρων, και του καταπληκτικού Αλέξανδρου, δεκαέξι μηνών. Ζούσε περιχαρής στη Σαμοθράκη μέχρι τον Απρίλιο του 2014 που χρειάστηκε να φύγει. Αφού πέρασε από Αλεξανδρούπολη, Αστυπάλαια, Αθήνα, Πήλιο, Θεσσαλονίκη, ξανά Αλεξανδρούπολη, είπε να γυρίσει και να παλουκωθεί στη Θεσσαλονίκη και να δει τη ζωή να κυλάει από το σπίτι της στη Ναυαρίνου μαζί με τα δυό της παιδιά και το μαθουσάλα σκύλο της.

Σχολίασε πρώτος