Ανήθικη Πρόταση Εργασίας.

Ανήθικη Πρόταση

 

Είσαι άνεργη εδώ και μήνες αλλά κάτι βγάζεις μαύρα, βοηθάνε κι οι γονείς λίγο, εργάζεται ευτυχώς ο σύζυγος. Όχι κάτι ιδιαίτερο αλλά σταθερό και στην ώρα του. Ζεις χωρίς πολυτέλειες και περιττά έξοδα. Ζεις ωστόσο. Δεν επιβιώνεις απλώς.

Και μένει άνεργος ο σύζυγος. Εισπράττει ταμείο αλλά δε φτάνουν ούτε για πλάκα.

Ψάχνετε και οι δύο δουλειά.

Και βρίσκεις εσύ πρώτη κάτι καλό.

Είναι μια θέση μπείμπι-σίττερ.

Για έξι μήνες.

Εσωτερική.

Στο Ντουμπάι.

Μόνη.

Χωρίς άντρα.

Χωρίς ΠΑΙΔΙ.

6 μήνες.

Στα πόσα αρχίζεις και το σκέφτεσαι;

Related Post

Website Pin Facebook Twitter Myspace Friendfeed Technorati del.icio.us Digg Google StumbleUpon Premium Responsive

Olia

Η Όλια εργάζεται ως εκφωνήτρια και κειμενογράφος, αν και φιλόλογος αγγλικής- σύμφωνα με τα πτυχία και τα μεταπτυχιακά της. Είναι μαμά της απίθανης Δάφνης, τεσσάρων, και του καταπληκτικού Αλέξανδρου, δεκαέξι μηνών. Ζούσε περιχαρής στη Σαμοθράκη μέχρι τον Απρίλιο του 2014 που χρειάστηκε να φύγει. Αφού πέρασε από Αλεξανδρούπολη, Αστυπάλαια, Αθήνα, Πήλιο, Θεσσαλονίκη, ξανά Αλεξανδρούπολη, είπε να γυρίσει και να παλουκωθεί στη Θεσσαλονίκη και να δει τη ζωή να κυλάει από το σπίτι της στη Ναυαρίνου μαζί με τα δυό της παιδιά και το μαθουσάλα σκύλο της.

1 Σχόλιο

  • ΜΑΡΙΑ Τ.
    Απάντηση Μαρτίου 27, 2014

    ΜΑΡΙΑ Τ.

    Μετράς απώλειες, λαμβάνεις υπόψη το ρητό «ουδέν μονιμότερον του προσωρινού», σκέφτεσαι ότι οι συνθήκες ζωής μιας γυναίκας σε οικογένεια μουσουλμάνων δεν είναι ακριβώς ευρωπαικές… στα πάρα πολλά. Να φτάσουν να βγάλει το παιδί το δημοτικό!!!

Απάντηση