Μια Διαφορετική Φωτογραφική Προσέγγιση.

Η Άλιξ Μαρτίνεζ είναι μια φωτογράφος που αγαπάει τη δουλειά της και προσπαθεί να διατηρεί αυτή την αγάπη ακέραιη, προσεγγίζοντάς την από διαφορετικές πλευρές. Μια από αυτές συμβαίνει να είναι ιδιαίτερα… υγρή και το αποτέλεσμα εντυπωσιακό!

Portraits-of-Kids-Submerged-Underwater-by-Alix-Martinez-4

alix

alix-martinez_0059

al

Portraits-of-Kids-Submerged-Underwater-by-Alix-Martinez-3

Portraits-of-Kids-Submerged-Underwater-by-Alix-Martinez-7

ba

30e500ad4749ce7debb23bc8b8af66b7

one_eyeland_super_hero_by_alix_martinez_139180

images

i

alix1

las

Ανεξάρτητα από τις όποιες επιφυλάξεις ή δισταγμούς θα είχε η καθεμία μας προκειμένου να επιλέξει την Άλιξ και την πισίνα της για μια σειρά από πορτραίτα να τα πω;, αποτελεί κοινή παραδοχή πως τόσο η φωτογράφιση όσο και οι τελικές λήψεις θα μείνουν αξέχαστα σε όλους!

πηγή

Related Post

Website Pin Facebook Twitter Myspace Friendfeed Technorati del.icio.us Digg Google StumbleUpon Premium Responsive

Olia

Η Όλια εργάζεται ως εκφωνήτρια και κειμενογράφος, αν και φιλόλογος αγγλικής- σύμφωνα με τα πτυχία και τα μεταπτυχιακά της. Είναι μαμά της απίθανης Δάφνης, τεσσάρων, και του καταπληκτικού Αλέξανδρου, δεκαέξι μηνών. Ζούσε περιχαρής στη Σαμοθράκη μέχρι τον Απρίλιο του 2014 που χρειάστηκε να φύγει. Αφού πέρασε από Αλεξανδρούπολη, Αστυπάλαια, Αθήνα, Πήλιο, Θεσσαλονίκη, ξανά Αλεξανδρούπολη, είπε να γυρίσει και να παλουκωθεί στη Θεσσαλονίκη και να δει τη ζωή να κυλάει από το σπίτι της στη Ναυαρίνου μαζί με τα δυό της παιδιά και το μαθουσάλα σκύλο της.

Σχολίασε πρώτος