Αλεξανδρούπολη: Μια Κίνηση Αγάπης.

Δεν είμαι από την Αλεξανδρούπολη, η ιδέα ενός συλλόγου «κυριών και δεσποινίδων» με κάνει να χασκογελώ λες και πάω τρίτη δημοτικού, το Στέλιο Βραχιόλογλου δεν τον έχω ακουστά, αλλά το σημείο όπου μαθαίνω ότι τα έσοδα της παρακάτω εκδήλωσης δίνονται εξ ολοκλήρου προκειμένου να εξοπλιστεί το Κοινωνικό Φαρμακείο με φάρμακα για τα παιδιά, τοποθετεί το όλο πράγμα σε άλλη βάση.

Είναι και τα δύο ευρώ αστείο. Δεν το σκέφτεσαι.

Βλέπω και το μικρό μηλαράκι που εμφανίζεται από κάτω είναι για μένα σα σφραγίδα ποιότητας κι εγκυρότητας και κάπου εκεί κλείνει η υπόθεση.

 

10006496_735117079861217_478768030_n

Εύχομαι να βοηθήσουν την προσπάθεια όσο βρίσκονται κοντά. Αξίζει.

Στην Αλεξανδρούπολη, αυτή την Παρασκευή.

Ας σκεφτούμε μητρικά.

:)

Related Post

Website Pin Facebook Twitter Myspace Friendfeed Technorati del.icio.us Digg Google StumbleUpon Premium Responsive

Olia

Η Όλια εργάζεται ως εκφωνήτρια και κειμενογράφος, αν και φιλόλογος αγγλικής- σύμφωνα με τα πτυχία και τα μεταπτυχιακά της. Είναι μαμά της απίθανης Δάφνης, τεσσάρων, και του καταπληκτικού Αλέξανδρου, δεκαέξι μηνών. Ζούσε περιχαρής στη Σαμοθράκη μέχρι τον Απρίλιο του 2014 που χρειάστηκε να φύγει. Αφού πέρασε από Αλεξανδρούπολη, Αστυπάλαια, Αθήνα, Πήλιο, Θεσσαλονίκη, ξανά Αλεξανδρούπολη, είπε να γυρίσει και να παλουκωθεί στη Θεσσαλονίκη και να δει τη ζωή να κυλάει από το σπίτι της στη Ναυαρίνου μαζί με τα δυό της παιδιά και το μαθουσάλα σκύλο της.

Σχολίασε πρώτος