Η Καθαριότητα Είναι Μισή Αρχοντιά! (Βιντεο)

Η μέρα ηλιόλουστη, ο καιρός ανοιξιάτικος και η εμπλοκή με τα νερά αναπόφευκτη.

Αφού, λοιπόν, ποτίσαμε τον κήπο μας, βάλαμε νερό σε άλογο και σκυλιά, έπρεπε να βρούμε κι άλλες χρήσεις του υγρού στοιχείου. Την πλήρωσε η Κειτ, η κούκλα, που θέλοντας και μη υποτάχτηκε στη Δάφνη που περιχαρής τραγουδούσε «μπάνιο, μπάνιο».

Έλιωσα με το ποδαράκι που προεξείχε και έπρεπε να μπει κι αυτό μέσα στον κουβά, με τη Δάφνη που προσπαθώντας να βάλει ολόκληρη την Κέιτ μέσα στηρίχτηκε στο νερό στιγμιαία και βούλιαξε και με τη σκέψη «αφού δε μπορώ να την πλύνω καλά στον κουβά, ας τη ρίξω κάτω κι ας την περιλούσω!».

Γενικά, στο ξεκίνημα της άνοιξης, νιώθω μια απίστευτη βεβαιότητα ότι τα πιο αστεία σκηνικά… δεν έχουν έρθει ακόμη!

Καλό σας απόγευμα!

Related Post

Website Pin Facebook Twitter Myspace Friendfeed Technorati del.icio.us Digg Google StumbleUpon Premium Responsive

Olia

Η Όλια εργάζεται ως εκφωνήτρια και κειμενογράφος, αν και φιλόλογος αγγλικής- σύμφωνα με τα πτυχία και τα μεταπτυχιακά της. Είναι μαμά της απίθανης Δάφνης, τεσσάρων, και του καταπληκτικού Αλέξανδρου, δεκαέξι μηνών. Ζούσε περιχαρής στη Σαμοθράκη μέχρι τον Απρίλιο του 2014 που χρειάστηκε να φύγει. Αφού πέρασε από Αλεξανδρούπολη, Αστυπάλαια, Αθήνα, Πήλιο, Θεσσαλονίκη, ξανά Αλεξανδρούπολη, είπε να γυρίσει και να παλουκωθεί στη Θεσσαλονίκη και να δει τη ζωή να κυλάει από το σπίτι της στη Ναυαρίνου μαζί με τα δυό της παιδιά και το μαθουσάλα σκύλο της.

Σχολίασε πρώτος