Καληνύχτα Περιπετειώδες Σάββατο.

Το πόνυ μας σφίχτηκε γύρω από το σκοινί του και σιγά-σιγά στραγγαλιζόταν. Μέχρι που βγήκα να το δω και λιποθύμησε επάνω μου. Η Δάφνη βλέποντάς με να σπαρταράω κάτω από τον όγκο αυτό που έσκασε σαν κομήτης επάνω μου άρχισε να ουρλιάζει. Τα σκυλιά, στο άκουσμα της Δάφνης άρχισαν να γαβγίζουν κι εν μέσω αυτού του σκηνικού είναι που προσπαθούσα να καταλάβω τι φταίει, τι παθαίνει το ζώο, ΘΕΕ ΜΟΥ ΠΝΙΓΕΤΑΙ και να χαλαρώσω τη θηλιά.

photogenic-lamb

Συνερχόμαστε ομαδικώς και σταβλίζω το άλογο, βάζω μέσα τα σκυλιά. Διαπιστώνω ότι δεν τους έχω βάλει νερό. Ανοίγω την πόρτα να βγουν να πιούν. Βγαίνουν, υπάρχει γάτα, το μπόξερ διαφωνεί, γίνεται μάχη, πάει η γάτα, πάνε τα μούτρα του μπόξερ, πάει και η όποια ηρεμία διατηρούσα.

Αυτά ένα κοινό Σάββατο βράδυ.

Σαν την εξοχή δεν έχει.

:/

Καλό σας βράδυ.

Website Pin Facebook Twitter Myspace Friendfeed Technorati del.icio.us Digg Google StumbleUpon Premium Responsive

Olia

Η Όλια εργάζεται ως εκφωνήτρια και κειμενογράφος, αν και φιλόλογος αγγλικής- σύμφωνα με τα πτυχία και τα μεταπτυχιακά της. Είναι μαμά της απίθανης Δάφνης, τεσσάρων, και του καταπληκτικού Αλέξανδρου, δεκαέξι μηνών. Ζούσε περιχαρής στη Σαμοθράκη μέχρι τον Απρίλιο του 2014 που χρειάστηκε να φύγει. Αφού πέρασε από Αλεξανδρούπολη, Αστυπάλαια, Αθήνα, Πήλιο, Θεσσαλονίκη, ξανά Αλεξανδρούπολη, είπε να γυρίσει και να παλουκωθεί στη Θεσσαλονίκη και να δει τη ζωή να κυλάει από το σπίτι της στη Ναυαρίνου μαζί με τα δυό της παιδιά και το μαθουσάλα σκύλο της.

Σχολίασε πρώτος