Καληνύχτα Περιπετειώδες Σάββατο.

Το πόνυ μας σφίχτηκε γύρω από το σκοινί του και σιγά-σιγά στραγγαλιζόταν. Μέχρι που βγήκα να το δω και λιποθύμησε επάνω μου. Η Δάφνη βλέποντάς με να σπαρταράω κάτω από τον όγκο αυτό που έσκασε σαν κομήτης επάνω μου άρχισε να ουρλιάζει. Τα σκυλιά, στο άκουσμα της Δάφνης άρχισαν να γαβγίζουν κι εν μέσω αυτού του σκηνικού είναι που προσπαθούσα να καταλάβω τι φταίει, τι παθαίνει το ζώο, ΘΕΕ ΜΟΥ ΠΝΙΓΕΤΑΙ και να χαλαρώσω τη θηλιά.

photogenic-lamb

Συνερχόμαστε ομαδικώς και σταβλίζω το άλογο, βάζω μέσα τα σκυλιά. Διαπιστώνω ότι δεν τους έχω βάλει νερό. Ανοίγω την πόρτα να βγουν να πιούν. Βγαίνουν, υπάρχει γάτα, το μπόξερ διαφωνεί, γίνεται μάχη, πάει η γάτα, πάνε τα μούτρα του μπόξερ, πάει και η όποια ηρεμία διατηρούσα.

Αυτά ένα κοινό Σάββατο βράδυ.

Σαν την εξοχή δεν έχει.

:/

Καλό σας βράδυ.

Related Post

Website Pin Facebook Twitter Myspace Friendfeed Technorati del.icio.us Digg Google StumbleUpon Premium Responsive

Olia

Η Όλια εργάζεται τα πρωινά στο Δημαρχείο Θεσσαλονίκης για το πρόγραμμα Europe Direct, τα μεσημέρια ντύνει με τη φωνή της ηχητικές παραγωγές, τα απογεύματα γράφει κείμενα και ενίοτε διδάσκει αγγλικά και τα βράδια κάνει γιόγκα. Είναι μαμά της απίθανης Δάφνης, 6, και του καταπληκτικού Αλέξανδρου, 3, οι οποίοι δίνουν ρυθμό και κατεύθυνση στη ζωή της. Τα τρία τελευταία χρόνια, έχει ρίξει άγκυρα στη Θεσσαλονίκη, στη Ναυαρίνου, όπου γεννήθηκε και μεγάλωσε, αναπολώντας συχνά τον κήπο της στη Σαμοθράκη.

Σχολίασε πρώτος